Integritetspolicy

Loading...

**Vi samlar bara in personuppgifter i de fall där det är relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet hos Barlife ApS.**

Vid insamling, behandling och användning av dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagar och föreskrifter.

Vi kommer endast att lagra dina personuppgifter så länge som vi antingen är lagligt skyldiga att göra det eller så länge det är relevant för det syfte för vilket de samlades in.

**UPPGIFTER VI SAMLAR IN**
Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss behöver vi samla in vissa personuppgifter för att kunna genomföra affären och erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla koll på innehållet i din varukorg medan du använder vår webbshop.

Vi kan samla in information som namn, e-postadress, postadress, leveransadress (om den skiljer sig från postadressen), telefonnummer och betalningsinformation.

Barlife ApS samlar och behandlar dina personuppgifter när du utför följande åtgärder:

- Besöker vår webbplats
- Gör ett köp av våra produkter
- Skapar ett konto
- Prenumererar på vårt nyhetsbrev
- Skickar oss frågor, klagomål eller feedback

**DEN DATAANSVARIGE**
Den ansvariga för insamling, behandling och användning av dina personuppgifter på www.barlife.dk är Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby, organisationsnummer 36550740.

**BEHANDLINGSGRUNDER OCH SYFTE**
Dina vanliga kontaktuppgifter, som namn och adress, samlar vi in för att kunna leverera den produkt eller tjänst som du har köpt av oss. Vi samlar in din e-postadress för att kunna skicka dig en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse.

När du betalar för din produkt eller tjänst samlar vi in ditt namn, dina kortuppgifter och IP-adress. Informationen som samlas in i samband med betalningstransaktionen används och lagras endast för betalningsavveckling och fullgörande av avtalet. Vid genomförande av betalningar kommer vissa av dina data att delas med Reepay, inklusive information som är nödvändig för att genomföra eller stödja betalningen, såsom det totala köpbeloppet och faktureringsinformation.

Om du under registreringsprocessen eller på vår webbplats har gett oss ditt samtycke används din e-postadress för att skicka dig en nyhetsbrev. Du kan när som helst anmäla dig till och avanmäla dig från nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller också en avanmälningslänk. Om behandling av personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket.

Om du inte vill lämna de personuppgifter som krävs för att genomföra ett köp av en produkt kommer du tyvärr inte att kunna köpa produkter från oss på vår webbplats.

Dina uppgifter (utom din e-postadress om du har gett samtycke för behandling för att ta emot erbjudanden) kommer att raderas fem år efter att du har mottagit din vara eller tjänst.

**ANDRA MOTTAGARE AV PERSONUPPLYSNINGAR**
Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part, och vi överför inte dina personuppgifter till tredje länder.

Vi har vår webbplats hos WEXO A/S och betalningssystemet genom Reepay, som fungerar som vår dataskyddsombud. Alla personuppgifter som du uppger på vår webbplats kommer att lagras i WEXO A/S datacenter.

Vi använder externa företag som leverantörer för att leverera våra tjänster på bästa sätt. Dessa externa leverantörer är personuppgiftsbiträden och behandlar i vissa fall personuppgifter i samband med leverans av tjänster till oss. Våra personuppgiftsbiträden behandlar endast personuppgifter enligt våra instruktioner och i enlighet med lagens krav på personuppgiftsbiträden.

Vi har ingått personuppgiftsbiträdesavtal med våra personuppgiftsbiträden, vilket är vår garanti för att de följer gällande regler om skydd av dina personuppgifter.

**DINA RÄTTIGHETER**
Som den registrerade har du ett antal rättigheter som vi alltid måste se till att uppfylla. Du har rätt att begära följande av oss:

- Få tillgång till och få dina personuppgifter rättade/ändrade
- Få dina personuppgifter raderade
- Du har också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och rätt att lämna in klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka oss en förfrågan om detta till vår e-postadress [email protected].

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna