Rengöring

Rengöring kaffebryggaren

om du har en kaffebryggare som ska rengöras eller rengöras, det är så viktigt att ha rätt tvättmedel. Kaffe är en stor förmåga att missfärga med tiden. Därför ofta känns det som kaffemaskiner och kaffekannor har en brunaktig nyans. Det är också viktigt att hålla din kaffebryggare ren, annars kan ge dålig smak till kaffet. Läs om våra rengöringsprodukter här

Loading...
Filter

Clean Drop

I vårt sortiment av rengöringsprodukter för kaffemaskiner eller kaffekannor, vi har många olika typer. Clean Drop är en av de mest använda produkterna. Clean Drop är en produkt som du kan använda när du behöver för att rengöra kaffebryggare. Den kan också användas för allmän rengöring av kaffebryggare eller kaffekanna. Rengöring av kaffekannor kan vara en viktig uppgift. Vanligt tvättmedel fungerar inte alltid bra för kafferester som det sitter stadigt fäster och missfärga ytor. Clean Drop oxiderar som hjälper till att lösa även de mest envisa kafferester. Denna typ av renare kan också användas för avkalkning ditt kaffe eller kanna. Kalk avlägsnas inte genom vanlig tvål. För att använda medel som har kalk till hiss från ytan. Det gör Clean Drop och avger någon smak till kaffebryggare eller kande.

Vær försiktig med starka rengöringsmedel

Det finns starka rengöringsmedel som du använder för att rena ytor i kök, badrum och andra hushållsartiklar som inte är i direkt kontakt med livsmedel. Det rekommenderas inte att använda dessa rengöringsmedel för kaffemaskiner eller kannor för kaffe och te. Dessa rengöringsmedel bort utan tvekan kalk och deponeras rester av kaffe och te, men de ger dålig smak. Det kräver därför att skölja hela maskinen noggrant med vatten. Även med en kraftfull flush, kan det vara svårt att ta bort smaken från rengöringsprodukter. I den efterföljande perioden, finns det en stor risk att ditt kaffe eller te, få en syntetisk smak. Ta bort alla tvålrester inte, kan det vara direkt giftiga att dricka dem när de har värmts upp. Det är alltid rekommenderas att använda godkända städning, att husholdingsartikler direkt i kontakt med livsmedel. Vårt sortiment i denna kategori, såsom Clean Drop, är alla godkända för detta ändamål.

Följ rengøringsanvisningen

For att få ut det mesta av att använda Clean Drop, eller några av de andra rengöringsmedel, är det viktigt att följa instruktionerna. Inte alla produkter kommer att användas på samma sätt, men de ger goda resultat. Vi har valt att ha endast kvalitet produkter i vårt sortiment, som vi använder för våra kaffemaskiner och kannor. Rekommendationen är att du rengör kaffebryggaren minst en gång i månaden med både renare och kalk remover. Detta kommer att säkerställa att du aldrig får dålig smak i kaffe och kaffebryggaren har en längre livslängd.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna