Polykarbonat glas - rören kan återvinnas och inte krossade

 Polykarbonat glasHer på Barlife vi kan skryta med att vara den ledande återförsäljare i landet när det gäller polykarbonat glas och vi är stolta af.Når det gäller bar utrustning så det är något som är mycket viktigt att ta hänsyn till och det är att man ibland måste köpa glas i slitstarkt material. På denna sida kan du till exempel köpa polykarbonat glas, vilket är precis extremt hållbart och tål lite hvert.Læs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Stemless 40cl - Poly NSG PS-46
  Stemless 40cl - Poly
  70,00 kr
 2. Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl NSG 300.196
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
 3. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat NSG PS - 29
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
 4. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat NSG PS - 10
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
 5. Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat NSG PS - 11
  Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
 6. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat 400100-G
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  56,00 kr
 7. Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat NSG PS - 8
  Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  24,00 kr
 8. Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml 15626
  Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
 9. Shotglas 2 cl - poly 100205
  Shotglas 2 cl - poly
 10. Skotland RIALTO - Polycarbonat 300110
  Skotland RIALTO - Polycarbonat
Sätt fallande sortering
Page
Polykarbonat linser finns i många former och typerEt uppenbara glas, som du kan köpa för sin bar och du kan vara säker håller en polykarbonat glas öl. I en bar är alltid berusade många öl och därför är det uppenbart att statistiskt, även av den anledningen kastas flera av dessa ölglas på golvet än många andra glas. Så du kan börja med att bli köpt några polykarbonat glas, som just är avsedd för öl och du kan bara kasta runt. Således, för att bara den gyllene vätska som går spillo om olyckan skulle vara framme - och saker kan naturligtvis också vara en skam i sig. Välj något glas ett polykarbonat som har en form som en riktig öl muggar som du kan komma hit. Köp ölglas Poly, som har en volym på 50 cl och har stora cirklar som skapar en rolig effekt och gör öl ser bra ut när du häller det i.Et annan uppenbar glas, är att köpa polykarbonat ett cocktailglas, som också tjänade mycket i en vanlig bar. Det kan vara att du vill njuta av en läcker strawberry daquiri. Kanske en mer för en vodka / juice, eller det kan vara att du är den typen som älskar att sitta över en mojito och titta vänner och flickvänner i ögonen. Vilken form av läcker cocktail du är, då kan du hitta en lämplig glas är över Barlife, som har glas för varje tillfälle och för varje typ av dryck som du kan tänka sig.De små drycker kan även serveras i polykarbonat glasDet är inte bara drycken som du normalt njuta av en större mängd till servrar i polykarbonat glas. Detta gäller nämligen även för mycket små snapsglas som du kan köpa dem i samma material som håller väl. För det mesta blir det så att gäster eller andra som du dricker skott med kommer att vara mycket förvånad över att dessa snapsglas väger så lite om alla de är gjorda av polykarbonat. För det väger betydligt mindre än vanligt glas. Och för många, kommer det att gälla att de tar ett skott upp och så de kan ta upp mycket snabbt och snabbt få ner det eftersom de är vana vid har mer kropp i ett sådant glas när de brukar njuta av tung och lakrits liknande smak av denna skott. På denna sida kan du även få många polykarbonat snapsglas på en gång. Du kan få ett paket med sex små sköt glas 'frostat' färger, vilket innebär att de är lite tråkig i den. De sex snapsglas är i olika färger och du köper dem i en bricka med alla sex. Så inte bara att de är hållbara, så det finns många av dem och de är ännu fest.
polykarbonat glas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa polykarbonat glas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna