Polycarbonat Glas

Polykarbonat glas

Här på Barlife vi kan skryta med att vara den ledande återförsäljare i landet när det gäller att polykarbonat glas och vi är stolta över.

När det gäller bar utrustning så det är något som är mycket viktigt att ta hänsyn till och det är att man ibland måste köpa glasögon, rätter i slitstarkt material. På denna sida kan du till exempel köpa polykarbonat glas, vilket är precis extremt hållbart och tål allting.

Var och dess bar, var och en med sin glas

I chica cocktailbarer där det inte den tiden i det och när människor kommer bara för att få ett par glas, kan det ofta vara så att du inte behöver köpa lika hållbart glas men istället prioritet är kanske bättre att köpa några glas, som i sin tur är snyggt och det kommer att se bra ut i baren. Sådana barer, det finns många och det är härlig. Men i Barlife vi vet också att det finns många som vill ge gas när de går till en bar. Och när du är på väg, gasen så naturligtvis det gör inte för sig själva när du kommer till en bar och bara för att dansa och svänga i ljuskronor. För när detta händer det alltid kommer att vara så att människor behöver i allmänhet en bar som är hållbar, behöver du en mixer i bra material, måste du skänk och mål som inte går förlorad och kan vara hålla kasta dem på golvet, och inte minst, behöver du polykarbonat glas, som du kan servera drinkar på och som kan tas bort utan att hända minst & ndash; kan du helt enkelt plocka upp glaset direkt efter och det kommer att vara helt intakt.  

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Stemless 40cl - Poly NSG PS-46
  Stemless 40cl - Poly
  69,00 kr
  Quickview
 2. Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl NSG 300.196
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  Quickview
 3. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat NSG PS - 29
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  Quickview
 4. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat NSG PS - 10
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  Quickview
 5. Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat NSG PS - 11
  Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  Quickview
 6. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat 400100-G
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  55,00 kr
  Quickview
 7. Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat NSG PS - 8
  Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  24,00 kr
  Quickview
 8. Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml 15626
  Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
  Quickview
 9. Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat 12-110110
  Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  2 823,00 kr
  Quickview
 10. Shotglas 2 cl - poly 100205
  Shotglas 2 cl - poly
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Polycarbonat glas kan fås i mange former og typer

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til øl. I en bar bliver der altid drukket mange øl og derfor er det klart, at der statistisk set også af den grund bliver smidt flere af disse ølglas på gulvet end mange andre glas. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den gyldne væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv. Vælg eventuelt et polycarbonat glas, som har en form som et rigtig ølkrus, hvilket man kan få her på siden. Køb ølkruset Poly, som har et rumfang på 50 cl og som har flotte cirkler, som skaber en sjov effekt og som gør, at øllen ser godt ud når man hælder det i.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

De små drinks kan også serveres i polycarbonat glas

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.
Polycarbonat Glas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Polycarbonat Glas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.