Köp jägerbomb snapsglas på nätet här - gör dig redo för nästa fest!

Jaeger-bomber är ett av ungdomarnas favoritskott, och det är inte svårt att förstå varför. Den söta kombinationen av energidryck och Jägermeister är inte bara lätt att tillaga, den smakar också gott. Oftast blandas shotsen i Redbull, men även andra energidrycker fungerar, det viktigaste är faktiskt mängden och förhållandet mellan shot och energidryck.

Vissa tror att bilden ursprungligen togs med öl, medan andra tror att det skedde av en slump på grund av någons förkärlek för energidrycker och Jagermeister. Hur det än kom till är det älskat av många! läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 29%
  Jägarbomber - Poly 100308 by GLASS4EVER color Svart
  Jägarbomber - Poly
  Special Price 25,00 SEK Regular Price 35,00 SEK
 2. 29%
  Bomb Shot - lätt poly 100302 by GLASS4EVER color Svart
  Bomb Shot - lätt poly
  Special Price 25,00 SEK Regular Price 35,00 SEK As low as 23,00 SEK
Sätt stigande sortering

En av tidens favoritbilder

Jägerbomber är ett av ungdomarnas favoritskott, och det är inte svårt att förstå varför. Den söta kombinationen av energidryck och jägermeister är både enkel att göra och smakar dessutom gott. Oftast blandas shot i redbull, men andra energidrycker fungerar också, det viktigaste är faktiskt bara mängden och förhållandet mellan shot och energidryck.

Vissa tror att shoten ursprungligen gjordes med öl, medan andra tror att den uppstod av en slump på grund av någons förkärlek för både energidrycker och jagermeister. Hur det än kom till är det älskat av många!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna