Hitta vackra kristall drycker glasögon för alla typer av drycker

Hitta rätt drycker glasögon för varje tillfälle och gör någon social miljö för en fest. Det finns många olika typer och storlekar av drycker glas och att hitta rätt glas till rätt dryck kan vara en videnskab.Lad oss ​​hjälpa dig att klä sig rätt för nästa fest, och se till att du har rätt utrustning om är en lowball, highball, böhmisk kristall eller något annat du saknar. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Highball Glas Aspen - 309ml 3040
  Highball Glas Aspen - 309ml
 2. RCR Chic Tumbler 430ml - 6stk. GLAS0618
  RCR Chic Tumbler 430ml - 6stk.
  497,00 kr
 3. RCR Enigma Lowball 37cl 6stk. GLAS0502
  RCR Enigma Lowball 37cl 6stk.
  497,00 kr
 4. RCR Enigma Highball 40 cl 6stk. GLAS0503
  RCR Enigma Highball 40 cl 6stk.
  568,00 kr
 5. 1%
  SALE
  RCR Melodia Tumbler 31 cl 6stk. Glas0097
  RCR Melodia Tumbler 31 cl 6stk.
  Special Price 374,00 kr Regular Price 377,00 kr
 6. Highball glas Astor, 380ml (4stk) 6747
  Highball glas Astor, 380ml (4stk)
  426,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Skillnad på vanligt glas och krystalglasDer är en stor skillnad mellan de olika typerna av glas på marknaden. Blyglas är glas som har ett innehåll av bly. Mängden bly kan variera från 10% till 30%. Blyglas är vad som kallas kristallglas. Den kommer från det faktum att blyglas är mycket tydligare och är mer solid än glas utan bly. Crystal hänvisar till att man kan säga detsamma om en verklig kristall. Denna typ av glas är normalt dyrare än glas som inte innehåller bly, men livslängden och hållbarheten är markant högre. Därför kan det faktiskt vara en god investering att köpa kristall när man väljer glas. En sak att notera är att denna typ av glas som inte är gjord för att lagra vätska eller mat under en längre tid. Detta beror på att det kan dra leder ut i fødevarene.Mærk och se kvaliteten med kristall stora drinkar förtjänar att drickas av spegeln. Vilken typ av glas att välja verkligen beror på vad dricker du gör. Det är allmänt sagt att drycker med juice, läsk eller andra mixer bör serveras i ett highball medan lowball glas används ofta för att servera enkla drinkar med bitter, likör eller socker. Båda är oumbärliga i baren. Crystal har en högre densitet och är därför lite tyngre. Inte så tung att de blir obehagligt att dricka förstås. Vikten faktiskt att balansen i glaset blir bättre och därför dricks erfarenhet förbättras. Om du eller en gäst kommer att välta ett glas på bordet, kan en kristall normalt hålla det och inte bryta.
Crystal dricker glas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Crystal dricker glas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna