Speed & Dash Flasker

Snabbstreckade flaskor

i en bar är det naturligtvis i första hand olika typer av sprit som säljs, men det är inte enbart dricker med alkohol måste man ha kontroll över. För att göra en cocktail eller en drink finns det en hög sannolikhet för att det inte bara alkohol för att vara i den. För det mesta kommer det också att bli nödvändigt med andra typer av drycker och vätskor och det kan vara, till exempel juice, som bland annat kan hålla hastigheten och streck flaskor. För närvarande, bland annat mycket populärt att använda limejuice i cocktails, som sura och frisk smak är något som återkommer i många av de drycker som du serveras över ribban under de senaste åren. Du kan i förväg göra mycket lime och citron, som du sedan kan lagra antingen hastighet och streck flaskor som de just gjort för ändamålet.


för både hastighet och streck flaskor är något du använder för att lagra vätskor som inte är alkohol och mycket ofta något du har en. Det är också mycket typiskt som använder hastighets- och streck flaskor för att lagra olika typer av sirap. Om du är en riktigt bra bartender är naturligtvis sirap som de har gjort sig själva, men också köpt sirap kan välja att hälla över hastighet och streck flaskor som det på något sätt kommer att se lite mer professionell på det sättet.


skönhet många av hastighet och streck flaskor du kan få på denna webbplats att de är unika och har olika egenskaper. Det är klart att det är mycket viktigt att du snabbt kan bekanta dig med kalksirap och citron sirap är och inte blanda de två tillsammans när de har väldigt olika smak. Med fart och streck flaskor från den här platsen var inte rädd för att blanda ihop dem eftersom de har olika färger, vilket gör dem skiljer sig från varandra. Det är dock mycket subtila färger så att de flesta av flaskorna till exempel är vita och det är bara på locket som man kan se skillnaden. Det enda man behöver vara medveten om är naturligtvis att man måste vara mycket bra på att komma ihåg vilken vätskor med olika färger så att du inte blanda dem runt ändå.


Dash flaskor, som hastighets flaskor något som du kan hålla vätskor i speciell sak streck flaskor är att de är avsedda vätskor som endast kräver som lutar några droppar av en vill dricka. Det är inget som sirap eller liknande när det borde vara något som har en mycket intensiv och stark smak. Det är också just på grund av att flaskorna som kallas streck för det är bara en & lsquo; Dash & rsquo; du måste hälla i vätskan i fråga. I restaurangen, dessa flaskor är mycket användbara eftersom de är bra för både olja och vinägrett eller liknande som man kan blanda på bordet. Här är fallet med vätskor som du behöver bara några droppar av varför streck flaskor är mycket användbara i dessa typer av vätskor. För en god sallad, det finns också många som gillar en god balsamvinäger, som också är mycket vanligt att ha ett streck flaska. Det kan ha på bordet och då människor kan välja hur mycket av vätskan som de kommer att ha i sin sallad så att det varken för mycket eller inte. Det är därför mycket ofta att du använder streck flaskor i restaurangen där hastighetsflaskor är mer något som du använder baren eller andra ställen där man serverar cocktails och drinkar.

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Spray flaske gyldne - Überbartools 4988
  Spray flaske gyldne - Überbartools
  281,00 kr
  Quickview
 2. Dash flaske - Big bitter 5190
  Dash flaske - Big bitter
  196,00 kr
  Quickview
 3. Dash flaske frikant - 200ml 2596
  Dash flaske frikant - 200ml
  154,00 kr
  Quickview
 4. Dash flaske, cylinder - 200ml 2597
  Dash flaske, cylinder - 200ml
  154,00 kr
  Quickview
 5. Dash flaske, art deco - 200ml 079
  Dash flaske, art deco - 200ml
  Quickview
 6. Dash flaske, cylinder - 100ml 2595
  Dash flaske, cylinder - 100ml
  Quickview
 7. Dash flaske, japansk stil - 30ml 3224
  Dash flaske, japansk stil - 30ml
  423,00 kr
  Quickview
 8. Liberty Dash flaske Lille - Mezclar BTBL3927
  Liberty Dash flaske Lille - Mezclar
  182,00 kr
  Quickview
 9. Liberty Dash flaske Sort - Mezclar BTBL3928
  Liberty Dash flaske Sort - Mezclar
  196,00 kr
  Quickview
 10. Empire Dash Flaske - Mezclar BTBL3929
  Empire Dash Flaske - Mezclar
  196,00 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

 

I en bar er det naturligvis primært forskellige typer af spiritus, som man sælger, men det er dog ikke udelukkende drikkevarer med alkohol man skal have styr på. For laver man en cocktail eller en drink er der stor sandsynlighed for, at det ikke kun er alkohol der skal i den. For det meste vil det også være nødvendigt med andre slags drikkevarer og væsker og det kunne for eksempel være juicer, som man blandt andet kan opbevare i speed og dash flasker. For tiden er det blandt andet meget populært at bruge limesaft i cocktails, da den sure og friske smag er noget, der går igen i rigtig mange af de drinks, som der bliver langet over baren i disse år. 

Er man en rigtig god bartender er det naturligvis sirupper, som man har lavet selv, men også købte sirupper kan man vælge at hælde over i speed og dash flasker da det på sin vis vil komme til at se lidt mere professionelt ud på den måde.

Det smarte ved mange af de speed og dash flasker du kan få her på siden er, at de er unikke og har forskellige kendetegn. Det er klart, at det er meget vigtigt, at du hurtigt kan orientere dig om hvor limesirup er og hvor citronsirup er og ikke blande de to sammen da de har meget forskellige smage. Med speed og dash flasker her fra siden skal du ikke være bange for at blande sammen på dem da de har forskellige farver, som gør, at de adskiller sig fra hinanden. Det er dog meget diskrete farver således, at størstedelen af flaskerne for eksempel er hvide og så er det kun på hætten, at man kan se forskellen. Det eneste man her skal være opmærksom på er naturligvis, at man så skal være meget god til at huske hvilke væsker der har de forskellige farver således, at du ikke blander rundt på dem alligevel. 

Dash flasker er, ligesom speed flasker noget, som man kan opbevare væsker i. Det særlige ved dash flasker er, at de er beregnet til væsker, som kun kræver, at man hælder et par små dråber i det man ønsker at drikke. Det er derfor ikke noget som sirup eller lignende da det skal være noget, som har en meget intens og stærk smag. Det er også netop grunden til, at flaskerne hedder dash for det er kun et ‘dash’ man skal hælde i af den pågældende væske. I restauranten er disse flasker meget anvendelige da de er gode til både olie og til vinagrette eller lignende, som folk selv kan blande på bordet. Her er der tale om væsker, som man kun skal have et par dryp af hvorfor dash flasker er meget anvendelige til disse typer væsker. Til en god salat er der også mange, som kan lide en god balsamico eddike, som også er meget typisk at have i en dash flaske. Det kan man have på bordet og så kan folk selv vælge hvor meget af den pågældende væske de vil have i deres salat således, at det hverken bliver for meget eller lidt. Det er dermed meget ofte, at man bruger dash flasker i restauranten, hvor speed flasker i højere grad er noget, som man bruger i baren eller andre steder, hvor man serverer cocktails og drinks.

Speed & Dash Flasker priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Speed & Dash Flasker hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.