Mixer glas

Gör cocktails och drycker med mixer glas

När det gäller drinkar och cocktails i baren finns också behöva verktyg som du kan använda för att skaka loss med. Här finns många olika shakers att använda, och det finns många olika typer, var och en med sina fördelar och nackdelar. Bland annat gäller det en Boston shaker har den stora fördelen med att använda ett glas för att skaka med och därför du behöver inte ens att hälla drycken i ett glas efteråt när drycken är redan i ett glas. Du kan köpa många uppsättningar som består av både en Boston shaker och en mixer glas, men en är lite mer pro då du ska köpa saker för sig så att du är säker på att du kommer att ha köpt några saker som du kommer att vara nöjd.


När du är i färd med att köpa en shaker glas för din Boston shaker så vi har olika typer att erbjuda här. Det är oftast ett glas i en mycket klassisk form som går in i botten och ut i toppen och som är gjord av relativt tjockt glas så att det tål att blandas med mycket. Här hittar du olika mixer glas, som i hög grad liknar varandra så det är bara personlig smak, bör bestämma vilken av de glasögon som kommer att vara bäst att skaka loss med.


denna kategori på denna sida, där du kan hitta blanda glas kan också hitta andra saker. Bland annat kan du också hitta olika blandnings kannor, som också används för att blanda goda drinkar med. Det kan vara till exempel att du bör ha ett besök vid en tidpunkt och i detta avseende vill tjäna några läckra och hem-drinkar och här en mixer kanna vara riktigt bra för dig. För en mixer kanna kan man till exempel göra en stor kanna gin & tonic, som låter dig undvika att göra varje glas.


en kanna drycker är alltid bra, oavsett vilken händelse det är. Framför allt är det uppenbart att tjäna en stor del av cocktails om du har ett parti eller en händelse utanför med vänner, bekanta och familj. Men inte bara i de varma månaderna, kan det vara gott med en god drink. Vid jul kan du blanda läcker äggtoddy eller liknande och sedan servera den till gästerna. De goda mixer glasögon är att du bara blanda alla & eacute; t plats och sedan har en god drink som kan vara servrar, som kommer att göra folk glada.


Men det behöver inte vara så avancerad att du använder din mixer glas. Eftersom du kan göra det, att man blandar en bra och klassiska saft mixer glasögon. Bland annat kan du göra en läcker blandning av röda vinbär saft och vatten. Detta skapar både en vacker färg och smak bra om du hålla hälla tillräckligt med socker i. Du kan också välja att ta danska vatten om du vill att det ska vara lite mer spännande och soda liknande. Och om du fortfarande är i färd med att blanda in mixer glasögon du kan också välja att hälla isbitar i. Sedan kan du överväga om det också skulle passa bra med några apelsin- och citronskivor som allt bidrar till att ge en läcker, lätt tårta och uppfriskande smak.


innebär detta att det är både för och lsquo; vuxen & rsquo; - fester med alkohol och barnkalas som du kan använda blanda glas. För att ett barns födelsedag, är det också en möjlighet att blanda några goda drinkar. Du kan göra några olika och häll dem i olika mixer glas så att du kan berätta för dem när de har tjänat för törstiga barn som kanske har kört runt och gjort legering och varit på en skattjakt.

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml 4964
  Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  340,00 kr
 2. Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml 4963
  Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  340,00 kr
 3. Blanding glas diamantslebne Prime Bar - 770ml 4795
  Blanding glas diamantslebne Prime Bar - 770ml
  354,00 kr
 4. Boston Shaker Glas BTBL3532
  Boston Shaker Glas
  112,00 kr
 5. Mixing Glas - Mezclar BTBL3921
  Mixing Glas - Mezclar
  212,00 kr
 6. Stemmed Mixer glas - Mezclar BTBL3923
  Stemmed Mixer glas - Mezclar
  212,00 kr
 7. Shaker Glas med opskrift Final Touch FTA1831
  Shaker Glas med opskrift Final Touch
  298,00 kr
 8. Calabrese Mixing glas - Urban bar UB124
  Calabrese Mixing glas - Urban bar
  283,00 kr
 9. Almindeligt Shakerglas - Urban bar UB21
  Almindeligt Shakerglas - Urban bar
  98,00 kr
 10. Calabrese Footed Mixing Glas - Urban bar UB4129
  Calabrese Footed Mixing Glas - Urban bar
  326,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Lav cocktails og drinks med mixerglas

 

Når der skal mixes drinks og cocktails i baren så er der også brug for værktøjer, som man kan bruge til at shake løs med. Her er der mange forskellige shakere man kan bruge, og der er mange typer, som har hver deres fordele og ulemper. Blandt andet gælder det, at en Boston shaker har den store fordel, at man bruger et glas til at shake med og derfor behøver man ikke engang at hælde drinken over i et glas bagefter da drinken allerede er i et glas. Man kan købe mange sæt som består af både en Boston shaker og et mixerglas, men er man lidt mere pro så bør man dog købe tingene hver for sig så man er sikker på, at man får købt nogle ting, som man bliver glad for.

Under denne kategori her på siden, hvor du kan finde mixerglas kan du også finde andre ting. Blandt andet kan du også finde forskellige mixerkander, som også bruges til at blande lækre drinks med. Det kan for eksempel være, at du skal have besøg på et tidspunkt og i den forbindelse ønsker at servere nogle lækre og hjemmeblandede drikkevarer og her vil en mixerkande være rigtig god for dig. For med en mixerkande kan du for eksempel lave en stor kande gin&tonic, hvor du dermed slipper for at lave enkelte glas.

En kande drinks er altid god, uanset hvilken begivenhed der er tale om. Især er det oplagt at servere en stor portion cocktails hvis man skal holde en fest eller et arrangement udenfor sammen med venner, bekendte og familie. Det er dog ikke kun i de varme måneder, at det kan være lækkert med en god drink. Til jul kan man blande lækker æggesnaps eller lignende og dernæst servere det for gæsterne. Det gode ved mixerglassene er, at man blot blander det hele ét sted og dernæst har man en lækker drink, som man kan servere, hvilket vil gøre folk meget glade. 

Det behøver dog slet ikke at være så avanceret det du bruger dine mixerglas til. For du kan også gøre det, at du blander en god og klassisk saftevand i mixerglassene. Blandt andet kan du lave en lækker blanding bestående af ribssaft og vand. Det skaber både en flot farve og smager godt, hvis du sørger for at hælde nok sukker i. Du kan også vælge at tage danskvand i hvis du ønsker, at det skal være en smule mere spændende og sodavandsagtigt. Og hvis du alligevel er i gang med at blande i mixerglassene kan du også vælge at hælde isterninger i. Dernæst kan du overveje om det ikke også ville passe godt med nogle appelsin- og citronskiver da det altsammen er med til at give en lækker, let syrlig og forfriskende smag. 

Det vil sige, at det både er til ‘voksen’- fester med alkohol og til børnefester, at man kan bruge mixerglas. For til børnefødselsdagen er det også en mulighed at blande nogle lækre læskedrikke. Man kan lave nogle forskellige og hælde dem i forskellige mixerglas så man kan kende forskel på dem når de skal serveres for de tørstige børn, der måske har løbet rundt og lavet lege og været på skattejagt.

Mixer glas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Mixer glas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna