Glas Sæt

Låt glas och dekanteringsanordning passform

Om du är en ivrig dricker cocktails serveras i en karaff så det kan vara så att en glas set, som du kommer att uppskatta. På denna sida erbjuder vi olika glasuppsättningar, och de har i första hand gemensamt är att alla de saker som kommer med kitet är gjorda av glas. Satsen består dels av en karaff, vilket är detsamma som en karaff, som du också kan säga det på danska. Denna karaff kan ha olika former beroende på glas uppsättning som du väljer att köpa. Det finns både en karaff som är mycket kantig i former, medan du kan också hitta en variant som är mer runt i det och därmed har en annan uttryck.


en av de saker som du kan använda en sådan karaff för att göra snaps som du kan tjäna till din julfest. Det kan tyckas lite av en platt känsla till servrar snäpper du har gjort en begagnad soda flaska eller liknande, varför du bör använda en karaff, som övervakar detta glas in här. Det är lätt att göra egna snaps och var inte mycket annat att än snaps, en karaff och ingrediens du vill brännvin att smaka. Fler och fler människor väljer att blanda snaps, som består av olika sötsaker och snaps. Det ger en söt, nästan godis-liknande smak som många gillar. Det beror också på det faktum att många har svårt att rena smaken av snaps, som också kan vara ganska stark. I denna karaff enligt följande med olika glas satt på denna webbplats, kan du enkelt blanda en snaps, som består av godis och snaps och det är något som man gäster kommer att uppskatta. En annan sak du kan göra är att röra olika örter i snaps och låta dessa örter bli snaps när du häller det i vacker karaff. På så sätt kan du både en stor snaps, som till och med smakar mycket bra.


förutom kannan kommer att ha nytta även med glas i olika glas set vi har här. Det varierar antalet glas för att komma till, det kan till exempel sex glas. Vad är unikt med dessa glasögon är att de passar perfekt med deca skapare. Det gör det hela gör en mycket vacker uttryck när den står tillsammans på bordet, vilket också är precis vad du vill gå efter när du tjänar något du tillbringade en lång tid att göra. Det kommer att bli något som dina gäster förmodligen inte kommer att kommentera eftersom det är faktiskt mycket ovanligt att människor har avgjort glas set. Därför kommer det förmodligen att bli något nytt för dem att se varför det kommer att verka mycket imponerande för dem.


ett gott glas uppsättningar är en självklar sak att köpa om du behöver köpa en värdinna gåva för någon. För glas set är nämligen så användbart för alla, kommer det att vara mycket få människor som inte kan hitta något att använda den. De flesta människor dricker rött vin och det är också en av de saker som du kan tjäna på exakt medföljande kannan och vackra glas. Inte så mycket för rött vin, men mer till den lite mer fest version sangria är också något du är mycket apt servrar i detta glas set. Blanda vin med lite citronsaft, socker och citronskivor och låt stå i kylskåp med is i ungefär ett dygn. Då kan du vara säker på att du har den mest utsökt blandning av sangria som ni kan föreställa er, som förmodligen bör vara något du kommer att njuta så mycket. Oavsett om det är en kall dag utanför eller en trevlig varm sommardag, så får sangria alltid stämningen lite högre upp och prata lite bättre.

Sätt fallande sortering
Page
 1. Nachtmann Highland - whisky sæt 5043-1
  Nachtmann Highland - whisky sæt
  1 209,00 kr
 2. RCR Combo Whisky Set 6431
  RCR Combo Whisky Set
  639,00 kr
 3. RCR Opera whisky sæt - 3 dele glas0546
  RCR Opera whisky sæt - 3 dele
  497,00 kr
 4. Tasting sæt - 2 glas, 1 karafel 2116-4
  Tasting sæt - 2 glas, 1 karafel
  668,00 kr
 5. 24%
  SALE
  Glas Punch Bowl Set 20054
  Glas Punch Bowl Set
  Special Price 568,00 kr Regular Price 747,00 kr
 6. Ølglas 4pk Final Touch GG5004
  Ølglas 4pk Final Touch
  169,00 kr
 7. Øl Tankards 2pk Final Touch GG5007
  Øl Tankards 2pk Final Touch
  212,00 kr
 8. Conundrum Hvidvin 4pk Final Touch GG5008
  Conundrum Hvidvin 4pk Final Touch
  426,00 kr
 9. Tan glas sæt Final Touch GG5015
  Tan glas sæt Final Touch
  226,00 kr
 10. Cider Glas 2pk Final Touch GG5018
  Cider Glas 2pk Final Touch
  326,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Lad glas og decanter passe sammen

Sættet består blandt andet af en decanter, som er det samme som en karaffel, som man også kan sige det på dansk. Denne decanter kan have forskellige former alt efter hvilket glas sæt man vælger at købe. Der er både en decanter, som er meget kantet i formerne, mens du også kan finde en variation, som er mere rund i det og dermed har et andet udtryk. 

Noget af det, som du kan bruge sådan en decanter til er at lave snaps, som du kan servere til julefrokosten. Det kan godt virke lidt som en flad fornemmelse at servere snaps man selv har lavet af en brugt sodavandsflaske eller lignende, hvorfor man bør gøre brug af en decanter, som følger med i dette glas sæt her på siden. Det er nemt at lave sin egen snaps og der skal ikke så meget andet til end snaps, en decanter og den ingrediens, som man ønsker, at snapsen kan smage af. Flere og flere vælger at blande en snaps, som består af forskellige bolcher og af snaps. Det giver en sød og næsten slik-agtig smag, som mange godt kan lide. Det skyldes også det faktum, at rigtig mange har svært ved den rene smag af snaps, som da også kan være ret stærk. I denne decanter, som følger med de forskellige glas sæt her på siden kan man sagtens blande en snaps, som består af bolcher og snaps og det er noget, som ens gæster vil sætte stor pris på. Noget andet man kan gøre er, at røre forskellige krydderurter i snapsen og lade disse krydderurter blive i snapsen når man hælder det over i den smukke decanter. På den måde har man både en flot snaps, som tilmed smager rigtig godt.

Udover den anvendelige decanter får man også glas med i de forskellige glas sæt vi har her på siden. Det er forskelligt hvor mange glas man får med, det kan for eksempel være seks glas. Det unikke ved disse glas er, at de passer helt perfekt sammen med decanteren. Det gør, at det hele giver et rigtig smukt udtryk når det står sammen på bordet, hvilket også er lige præcis det du ønsker at gå efter når du serverer noget, du har brugt lang tid på at lave. Det vil være noget, som dine gæster formentligt vil kommentere fordi, at det faktisk er meget sjældent, at folk har deciderede glas sæt. Derfor vil det nok være noget nyt for dem at se, hvorfor det vil virke meget imponerende på dem.

Et godt glas sæt er en oplagt ting at købe hvis du skal købe en værtindegave til nogen. For glas sættet er nemlig så brugbart for alle, at det vil være de færreste, som ikke kan finde noget at bruge det til. De fleste mennesker drikker rødvin og det er da også en af de ting, som du kan servere i netop den medfølgende decanter og de flotte glas. Er du ikke så meget til rødvin, men er mere til den lidt festligere version sangria er det også noget du med stor fordel kan servere i dette glas sæt. Bland rødvin med noget citronsaft, sukker og citronskiver og lad det stå i køleskabet med is i et døgns tid. Dernæst kan du være sikker på, at du har den lækreste blanding af sangria, som du kan forestille dig, hvilket nok skal være noget du vil nyde meget. Uanset om det er en kold dag udenfor eller en dejlig varm sommerdag, så får sangria altid stemningen lidt højere op og snakken lidt bedre i gang.

Glas Sæt priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Glas Sæt hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna