Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Find glas online - stort sortiment af flotte glas til baren
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Glas

glas för bar, restaurang eller hemma

Det är alltid viktigt att ha glas tillräckligt i baren när du vill göra cocktails och olika drycker
.  
Oavsett du är en professionell bartender eller bara amatör bartender är viktigt att ha utrustningen i ordning. Och här glas en viktig del av alla bartenders utrustning. För om du har insamling av glas i ordning så att du inte kan tjäna drinkar och cocktails som du vill. Det handlar om att vara på förköp så att pre-ordna att ha glasögon för alla typer av drinkar och cocktails, eftersom du kan plötsligt vara i en situation där du behöver en mycket specifik glas & ndash; och utanför glaset, inte den särskilda drycken göras
.  

Get drinkens personlighet framåt använda rätt glas

Alla slags drycker och drycker, liksom människor, var och en med sin egen personlighet. Och denna personlighet bör betonas genom ett glas och genom att överväga exakt vilken typ av glas för att välja för en viss drink. Här hittar du allt från elegant, lång och smal glas som passar perfekt med en lätt, sval sommar drink till de mer rustika glasögon med tjocka botten som passar en kväll whisky. Insamlingen av glas uppdateras kontinuerligt och det finns ständigt nya glasögon, kan man följa vad som finns nyheter om glas . här
 
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Glas i många olika skepnader

Här kan man hitta många olika produkter som är gjorda av glas. Och även en kan hitta många olika typer av glas också. Eftersom du kan både hitta härdat glas, som är idealisk för varma drycker som kaffe och te. Dessutom kan man hitta glas med olika mönster, som således skiljer sig från den klassiska glas med den släta ytan. Och det är inte bara glas att dricka ur, som kan hittas här. Alltför kannor är möjligt att köpa. När till exempel serveras ett gott vin med eller efter mat, är det viktigt att det även tjänar vatten. Eftersom allt måste se så tilltalande som möjligt bör tjäna vatten i en vacker glas karaff eller i en vacker glaskanna. Inom kannor, finns det något för alla.
Gör en cocktail med rätt glas
Som bartender är det nästan lika naturligt att göra en cocktail, som andas. För som bartendern ofta kommer att uppmanas att göra drinkar. Läs om de olika cocktailglas här Om du måste göra en long drink man behöver långbollar glas, och en sådan dryck kännetecknas av att de har mycket is, har en relativt liten mängd alkohol i förhållande till biandaren, som också är benägna. en blodig mary eller skruvmejsel är exempel på långa drycker, att man kan använda dessa glasögon till.

Ett litet glas med mycket kraft

För någon fest måste naturligtvis skott! Det är alltid skott och hela situationen kring skott som får människor i en festlig stämning och när att dricka dessa små drycker bör överväga noga som glas att använda den. Det sägs att ett whiskyglas inte gå om det har en önskan att dricka sina gäster helt under bordet, vilket naturligtvis kan ha sina fördelar. Men du måste få tag på ett glas som påminner om en snapsglas, vilket inte är så stor. Men detta är inte nödvändigtvis berättar i sig eftersom det finns många olika storlekar av snapsglas också. Här bör man se till att förvärva snapsglas i olika storlekar, så att du har båda att Gajol skott, fisk skott och tequila skott. Och om du tänker dricka tequila skott kan också köpa lite extra snapsglas för salt, vilket är en viktig del av en tequila skott.

Konsten att välja rätt öl glas

Det är först senare på kvällen, gästerna på en fest begär starkare sprit. I början av kvällen kommer du ofta mer som öl och det gäller även för maten. Man kan köpa glasögon för alla tillfällen, men det finns ingen skam i att välja några som du själv vill. För bara när det gäller ölglas det finns en sådan mängd och vad någon tycker är en mycket personlig fråga, som varierar från person till person. Men ingen kan vara säker på är att du behöver antagligen att hitta ett glas som du vill på denna webbplats eftersom det finns alla möjliga olika sorters öl glasögon.

Vinglas se mycket forskning bara ut

Det finns betydande skillnader i vinglas, och här är det särskilt den storlek som varierar. Eftersom du kan få allt från stora glaset till mindre glas. Vad vi gillar bäst är en mycket personlig sak, men här hittar du alla de slag.