Gigant Akryl Martiniglas - 14L

4 269,00 kr
2-4 dagar leverans
Varenummer
9138

Beskrivning

festivalcentret!

Giant Akryl Martini Glas kan rymma fler drinkar än du kan drömma om  !
När partiet saknar pricken, denna enorma martini glas till en stor känsla av lyx! Glaset kan fungera både som en plats att blanda punch eller drinkar eller som en minibar med isbitar i botten. Använd din fantasi och vem vet vad du komma med  ! kanske du kan fylla upp det med din favorit godis eller chips för en trädgårdsfest eller företagsevenemang. För en mer lugn atmosfär, försök att fylla glaset med vatten och placera några flytande ljus eller spa ljus på ytan, vilket skapar en lugnande ljusshow.
Detta glas har en oändlig lista över program!, Även för mässor tar glaset alla med storm - fylla den med t.ex. gratis gåvor och prover.  
Varje Giant akryl Martini Glass kommer i två delar - en platt akryl bas och skål.   Allt du behöver göra är att skruva samman de två delarna, och din jätte glas är klar för användning  !
Både glas tillverkad av 6mm tjock akrylplast, vilket gör glaset resistent mot slag  
Observera:.   Vi rekommenderar att du bara ockupera 2 / 3 av glaset som den eller kommer att bli en mycket topptyngda.   Om du vill använda Giant akryl Martini glas för kontinuerlig användning, bifoga skålen för att reducera r isikoen glaset välta
 
Mål:.
H: 78,0 cm
Island: 48,0 cm
Vol: 14 L
Vikt 8 kg

No Related Posts

Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna