Den perfekta presenten till under $ 250 | Online på Barlife

Presentaskar, glas och ginFind den perfekta presenten till nästa fest här - oavsett om det gäller en värdinna gåva, födelsedag eller jul har vi alltid ett stort urval av gåvor på vår sida. Skulle du inte hitta det du behöver? Sedan kan du köpa en presentförpackning och skapa din egen gåva korg med allt som du tror mottagaren förtjänar från oss. Vi står redo att hjälpa dig att hitta rätt present Läs mer
Loading...
Sätt fallande sortering
 1. Den med Lakrids - Gaveæske 00052Barlife
  Den med Lakrids - Gaveæske
  354,00 kr
 2. Gaveæske m. træuld - Lav din egen 00065Barlife
  Gaveæske m. træuld - Lav din egen
  70,00 kr
 3. Gaveæske m. træuld - Lav din egen 00066Barlife
  Gaveæske m. træuld - Lav din egen
  70,00 kr
 4. Gaveæske m. træuld - Lav din egen 00067Barlife
  Gaveæske m. træuld - Lav din egen
  56,00 kr
 5. Final Touch Whiskyglas og kolossal isterning GS700
  Final Touch Whiskyglas og kolossal isterning
  255,00 kr
 6. Final Touch Cocktail Coupe Glas 2 stk LFG2232
  Final Touch Cocktail Coupe Glas 2 stk
  326,00 kr
 7. Sevablødda Bitter m/gaveæske FL 50 62107
  Sevablødda Bitter m/gaveæske FL 50
  269,00 kr
 8. Vinology Brandy varmer sæt BW
  Vinology Brandy varmer sæt
  226,00 kr
Sätt fallande sortering
Hitta rätt gaveAt ge rätt gåva är alltid om mottagaren därför vi på Barlife vilja hjälpa dig på rätt spår genom att erbjuda olika alternativ till den traditionella presentförpackning. Vi erbjuder möjligheten att ge en gåva som förutom att vara exklusiv också berättar mottagaren att du har tänkt på både innehåll och tillfälle. En gåva som garanterat att skänka glädje till mottagaren. Säg det med ginSom något specialerbjudande på barlife kundanpassade drycker paket med gin, som kan ges som en uppsättning. Dessa presentaskar görs alltid med god gin och kan även förses med tonic vatten för en paketlösning. Gin är en av dagens största trender och är garanterad att glädja någon du älskar. Är gin inte spelar någon roll? Vi har också många andra alternativ. Presentaskar, förpackningar och sætDer finns många olika tider och händelser i livet som förtjänar en riktig fest. Du kommer att hitta många olika prisklasser på vår hemsida och vi är alltid redo att hjälpa till att hitta rätt present box, paket eller gåva inställd på vad du skulle vilja ge som en gåva. Inte hittat det rätta? Skriv till oss och låt oss hjälpa dig på vägen.
Gåvor under 250 kr. priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Gåvor under 250 kr. hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna