Den perfekta presenten till under $ 250 | Online på Barlife

Presentaskar, glas och gin

Hitta den perfekta presenten till nästa fest här - vare sig det är för en värdinnegåva, födelsedag eller jul, har vi alltid ett stort urval av presenter på vår sida. Hittar du inte det du behöver? Då kan du köpa en presentask och sätta ihop din alldeles egna presentkorg med allt du tycker mottagaren förtjänar från vår sida. Vi står redo att hjälpa dig att hitta den helt rätta presenten.

Läs mer här 

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Vinology Brandy värmeset BW by Final Touc color Svart
  Vinology Brandy värmeset
  182,50 SEK
 2. 31%
  Final Touch Whiskyglas och kolossal isbit GS700 by Final Touc color Svart
  Final Touch Whiskyglas och kolossal isbit
  Special Price 142,00 SEK Regular Price 206,25 SEK
Sätt stigande sortering

Hitta den rätta presenten

Att ge bort den rätta presenten handlar alltid om mottagaren, därför vill vi på Barlife hjälpa dig att hitta rätt väg genom att erbjuda olika alternativ till den traditionella presentasken. Vi erbjuder möjligheten att ge en gåva som inte bara är exklusiv utan också visar mottagaren att du har tänkt på både innehållet och tillfället. En present som garanterat kommer att bringa glädje.

Säg det med gin

Som något helt speciellt erbjuder vi på Barlife skräddarsydda drinkpaket med gin, som kan ges bort som ett set. Dessa presentaskar är alltid fyllda med fin gin och kan också ges med tonicvatten för en komplett paketlösning. Gin är en av de stora trenderna just nu och kommer garanterat att glädja någon du håller kär. Är inte gin rätt? Då har vi många andra alternativ.

Presentaskar, paket och set

Det finns många olika tillfällen och händelser i livet som förtjänar en ordentlig firande. På vår hemsida hittar du många olika priskategorier, och vi står alltid redo att hjälpa dig att hitta den rätta presentasken, paketlösningen eller presentsetet för just det du vill ge bort. Hittade du inte vad du sökte? Skriv till oss så hjälper vi dig på vägen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna