Den perfekta cocktail presentförpackning du hittar på Barlife

Sucker för cocktails sedan hittar du här rätt svit av fin shaker utrustning och läcker cocktail paket. På Barlife erbjuder lite av allt, men är alltid redo att hjälpa om du inte hittar den rätta mixen. Läs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Gin & Tonic Gaveæske 80418-03
  Gin & Tonic Gaveæske
  696,00 kr
 2. Stor GT pakke Gaveæske 80418-05
  Stor GT pakke Gaveæske
  1 280,00 kr
 3. GT & Glas Gaveæske 80418-04
  GT & Glas Gaveæske
  924,00 kr
 4. Kobber-kurven - Gaveæske 00058Barlife
  Kobber-kurven - Gaveæske
  1 422,00 kr
 5. Mint Julep gaveæsken gave1
  Mint Julep gaveæsken
  497,00 kr
 6. Kobber gaveæsken gave2
  Kobber gaveæsken
  1 280,00 kr
 7. Guld gaveæsken gave3
  Guld gaveæsken
  910,00 kr
 8. Gun metal gaveæsken gave4
  Gun metal gaveæsken
  995,00 kr
 9. Nybegynder gaveæsken gave5
  Nybegynder gaveæsken
  497,00 kr
 10. Barudstyrs gaveæsken gave6
  Barudstyrs gaveæsken
  497,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Hitta rätt gaveAt ge rätt gåva är alltid om mottagaren därför vi på Barlife vilja hjälpa dig på rätt spår genom att erbjuda olika alternativ till den traditionella presentförpackning. Vi erbjuder möjligheten att ge en gåva som förutom att vara exklusiv också berättar mottagaren att du har tänkt på både innehåll och tillfälle. En gåva som garanterat att skänka glädje till mottagaren. Skräddarsydda drinkspakkerSom något specialerbjudande på barlife skräddarsydda drycker paket av olika skäl som kan ges som en uppsättning. Dessa presentaskar görs alltid med produkter av god kvalitet och kan ges som en paketlösning. Gin är en av dagens största trender och är garanterad att glädja någon du älskar. Är gin inte spelar någon roll? Vi har också många andra alternativ. Presentaskar, förpackningar och sætDer finns många olika tider och händelser i livet som förtjänar en riktig fest. Du kommer att hitta många olika prisklasser på vår hemsida och vi är alltid redo att hjälpa till att hitta rätt present box, paket eller gåva inställd på vad du skulle vilja ge som en gåva. Inte hittat det rätta? Skriv till oss och låt oss hjälpa dig på vägen.
Cocktail presentaskar priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Cocktail presentaskar hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna