Her finder du et udvalg af vores rødvin og andre vine

Vin och champagne för alla anledning

Vin och champagne är ofta förknippade med festliga tillfällen. Vårt sortiment är full av utsökta viner och champagne, som båda kan användas för speciella tillfällen, eller haft varje dag. Vi har valt att ha vin och mousserande viner i alla prisklasser. I alla prisklasser, betoningen på kvalitet, från kända och mindre kända hus. Utforska området, hitta din nya favorit vin mellan våra många bra flaskor. Läs mer här

Loading...
Filter

Champagne för festen

Til festliga tillfällen är det nästan ett måste att öppna en god flaska champagne. För att vara helt säker på att flaskan passar tillfället, är det viktigt att skilja mellan de olika sorterna av champagne. Det är i själva verket en skillnad i graden av torrhet och sötma i olika varianter. Det finns så många som 8 olika versioner, och därför kan man bli besviken om du väljer "fel" flaska för ändamålet. Precis som med allt annat äts, smaken naturligtvis varierar från person till person, så man inte slutgiltigt kan säga vad som är rätt och fel. Det finns dock några riktlinjer som kan hjälpa till att hitta rätt flaskan. Ultra Brut är den torraste i champagne. I mitten av skalan är extra brut eller sek. I andra änden av skalan, Doux. Detta är den sötaste smak och det är vanligtvis från detta som används av välkomstdrink och liknande.

Brett utbud av vin

Om dig är att vitt vin eller rött vin, måste det vara italienska eller franska, eller om du vill använda många eller få kronor på vin, så vi har det i vårt sortiment. Hos oss hittar du viner i alla prisklasser från både kända och mindre kända vingårdar. Det är naturligtvis möjligt att köpa vin för sig, men driver en restaurang eller café, är det också möjligt att göra en affär på flera vin. Med över 150 olika viner i vårt sortiment, kan du säkert hitta en som passar dina smaklökar. Om du hittar vin från en vingård, men kan inte hitta precis rätt flaskan i vårt sortiment, är du välkommen att kontakta oss. Vi vill hjälpa till att få speciella viner hem. Förutom röda och vita viner, erbjuder också ett fint urval av Sherry, Grappa och dessertviner.

Dessertvin är pricken över till desserten

Når dina gäster att njuta av en läcker dessert, då är det grädde på moset, om du kan erbjuda en läcker dessert som passar. Dessertvin finns i många olika smaker, den mest kända är hamnen, sherry eller sen skörd vita viner. För vita viner inkluderar Eiswine eller is vin. Det är väldigt sött vitt vin som produceras av druvor som har frysts. Minst -8 grader när druvorna skördas. På grund av ostadigt väder i stora delar av Europa är det inte säkert att det kommer att bli en stor produktion varje år. Några år hängande druvor alltför länge innan de -8 grader, och sedan druvorna inte används. Om du inte har provat ice vin för en dessert, så det är en stor upplevelse och väntar. Sherry och port vi har i alla prisklasser och årgångar. Här är du garanterad en god upplevelse för din dessert.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna