Köp Vodka nätet här - stort och varierat utbud

Vodka - en stapelvara i bara

materia som drinklista du tittar på, det finns alltid dricker med vodka. Även om dina gäster inte väljer baserat på en karta, kommer valet faller ofta på drycker med vodka. Därför är det viktigt att det finns alltid en flaska i baren. För vissa är det helt enkelt en ingrediens i drinkar, men fler premiumversioner ska drickas ren. Vi har Belvedere, Grey Goose och många andra intressanta vodka i vårt sortiment. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Smirnoff Vodka Röd 5cl 52014 by SMIRNOFF color Svart
    Smirnoff Vodka Röd 5cl
    59,00 SEK
  2. Skyy Vodka FL 70 1006673 by SKYY color Svart
    Skyy Vodka FL 70
    255,00 SEK
Sätt stigande sortering

Varifrån kommer vodka ifrån?

Det finns en betydande oenighet om vilket land det verkligen kommer från, men det är säkert att det är från Östeuropa. Både Polen, Ukraina och Ryssland försöker ta åt sig äran för dess ursprung, men det finns inga bevis. Vodka kan produceras av allt, som innehåller både socker och stärkelse. Det finns olika versioner eftersom många förr som används vad som var stora delar av området. Några hade mycket spannmål och andra potatis. används därför förstås vad som var lättast att få. Den användes för att värma upp och "ge styrka" för dem som arbetade ute på vintern. Under tidigare år, då destilleringsprocesserne förfinades, det var inte så ren och du kan smaka skillnaden mellan vad den var gjord av. Vissa hävdar att smaken skillnaden är fortfarande närvarande, men du har ovanliga bra smaklökar att njuta det.

Vodka hög kvalitet

I de senaste åren har det blivit mer och mer fokus på vodka i hög kvalitet. Precis som med vin, fler och fler bönder hålla ett öga på hur de individuella egenskaper av jordbruksområden. Både korn och potatis tar smak från marken där den odlas, och därför kan det finnas skillnader i smaker. Den destilleringsprocessen är också en av de punkter där de olika tillverkarna sticker ut. Några vodka destilleras upp till 10 gånger, och med användning av både kol och kristall kvarts i filtreringen. Vodka är en synonym av renhet, och därför, bestämmer enkel filtrering hur hög kvalitet kan man uppnå den vodka. När vodka är färdig filtrerades, späddes med vatten. Vissa high-end vodka använder vatten från speciella rena källor, och vissa använder även gletchervand, för att uppnå de renaste produkt.

Drinks med vodka

vodka används i ett hav av drycker, men de mest populära är den vita ryska och Bloody Mary.

Til den perfekta vita ryska är viktigt vodka av hög kvalitet.

Andarna är det som ger det tidvis skarp smak i slutet. Om du väljer en av de bättre kvalitet du kommer att uppleva en mjuk och rund eftersmak. Detsamma gäller med en Bloody Mary. Tillsammans med vodka är särskilt valet av tomatjuice verkligen viktigt. Tomatsaft är en stor del av drycken, och därför måste fokusera på att det är av god kvalitet. I dina drycker med vodka, prova att använda vissa versioner med smak twist. Det kan ge dina drycker med vodka, exempelvis Absolut eller Belve en ny och överraskande uttryck. Vill du verkligen imponera på dina gäster välja några trevliga cocktailglas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna