Liquor - allt inom likörer och starka alkoholdrycker

Stort utbud av sprit ger ofta sociala sammankomster på sprit.

Gemensamt är att det inte nödvändigtvis någon form av speciella andar, men bara att det finns några olika typer att välja mellan kommer att vara något som alla uppskattar på. Læs mer här

Loading...
Filter

Olika typer av sprit i baren

Et plats som mycket ofta föremål och mötesplats för olika sociala konstellationer, är en klassisk bar, och om det är något som du har i en bar, det är sprit. Och man kan också säga att om det är något som en bar måste ha för att vara en bar, det är sprit. Eftersom vår kunskap passar just bra med bar och vad en bar som innehåller, då har vi ett mycket stort urval av olika typer av sprit som du kan njuta. Vi anser att det borde finnas något för alla, eftersom det endast är genom att ha något för alla dina gäster att du kan göra dem alla nöjda. En av de mycket goda typer av drycker som du kan njuta på Barlife är den kritikerrosade rom Zacapa, som kommer från Guatemala, som kännetecknas av sol och vulkaner. Här kan man nästan se sockerstänger växa eftersom det händer så snabbt och det är också just detta socker, som används för att göra just den här typen av rom. Om du måste tjäna en god rom i hans bar, då denna typ av ande är en idealisk plats. För det är så att denna rom är så mjuk och rund smak som de flesta kommer att gilla det och njuta av det mycket. Detta beror på att värmen från sydligare breddgrader har bidragit till att mogna dessa sockerrör på ett helt säkert sätt, vilket innebär att du kan njuta av denna dryck precis som du vill. Det är dock inte att du bara kan njuta av denna ROM intresse i ett glas med isbitar, för om du behöver för att skapa utsökta lyx cocktails, kan du också välja att hälla rom i glaset med en annan typ av mixer. Det kan vara till exempel, du vill göra en mörk 'n' Stormy, som innehåller just denna typ av anda. Dessutom är det också viktigt att du se till att ha ginger beer, som är en annan mycket viktig ingrediens i denna typ drink.

En sprit från värmen LANDE

EN en annan typ av anda som du hittar på denna sida är naturligtvis tequila, som mycket populär bland många människor. Bland annat kan du njuta av mycket välkända och igenkända skydds Spirits Company, som skapades 1989. De ville denna tequila producerar finaste tequila, som bör göras för att 100% blå agave, vilket är vad de gör verkligen tequila på. Det är en dryck som görs i Mexiko och det är en av anledningarna till varför det har en sådan härlig smak. Om du gillar underbara smaker, då du kommer utan tvekan att älska den här typen av anda som även lagras i 12 månader, och ibland längre. Denna lagring sker i egetrædsfade som också är liten och vitt. En annan mycket välkänd typ av ande är den klassiska gin som har både smak av enbär och cederträ som den är gjord av. Här är några exempel den vackra gin Finsbury Dry, som har mycket historia bakom dem, och det är mycket populärt. Det skapades först tillbaka i 1740 och det är en traditionell gin. Redan i dag, som har passerat 270 efter gamla recept i kopparkittlar gjordes, är det fortfarande bra och faktiskt smakar som när den skapades. Så välj en drink som har en historia och att de flesta gillar, så är det antagligen en gin som du måste köpa.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna