Köp Tonic vatten på nätet - Brett urval av Barlife.dk

Tonic vatten för drinks

En av de mest använda vätskorna att spika drinkar och cocktails med är tonic vatten. De kan variera mycket i deras smak och mängden av kolsyra. Därför finns det definitivt en flaska som passar dig och dina drycker. Tonic Water är ett måste i bar - särskilt om det står Gin & Tonic på menyn. På grund av enkelheten hos en Gin & Tonic, är det viktigt med hög kvalitet ingredienser. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 1724 Tonicvatten, Burk 20cl DS 65269 by TING color Svart
  1724 Tonicvatten, Burk 20cl DS
  39,00 SEK
 2. Noda, Rosa Grapefrukt 33cl 66525 by Noda color Svart
  Noda, Rosa Grapefrukt 33cl
  29,00 SEK
 3. Franklin & Sons, Naturlig Rosé 20 cl 66041 color Svart
  Franklin & Sons, Naturlig Rosé 20 cl
  29,00 SEK
 4. Franklin & Sons, Pink Grapefruit 20 cl 66042 color Svart
  Franklin & Sons, Pink Grapefruit 20 cl
  29,00 SEK
 5. Noda, Siciliansk Citron 33cl 66524 by Noda color Svart
  Noda, Siciliansk Citron 33cl
  29,00 SEK
Sätt stigande sortering

Historien om tonicvand

Det tros komma tillbaka 1700. Då, malaria omfattande och ett stort problem. På den tiden forskare insett att kinin kan ha en förebyggande effekt på sjukdomen och samtidigt också behandla den. Brittiska trupper infekterades sedan med sjukdomen, och läkarna fick i uppdrag att hitta ett botemedel för det. Kinin extraheras från barken av kina. Den har en mycket bitter smak i koncentrerad form, så det är inte trevligt att dricka ren. Du späda ut det med vatten och det var början på tonic vatten. För att göra det ännu mer gott att dricka, tillade den kolsyrade drycken. Därifrån har du den dryck som vi känner idag. GT härledd från samma tid alkoholen konsumeras i stora kvantiteter av trupperna. De fann att blanda tonic vatten med gin lägga till olika citrusfrukter. Senare utvecklades mycket av den ikoniska dryck.

Bra tonic vatten för vikten

GT är en mycket grundläggande och enkel drink. Därför är det verkligen viktigt att använda god kvalitet ingredienser. I den klassiska drycken används normalt endast gin, tonic och citrusfrukter. Vid den tiden uppfanns, fanns det inte många olika typer av gin eller tonic vatten, och därför fanns det ingen möjlighet att experimentera så mycket. Det ändras senare kraftigt, och därför kan det vara svårt att hitta exakt de ingredienser som passar ihop. Tonic vatten har en bitter smak av kinin, men det är nu möjligt att få dem med andra smaker också. Gin har traditionellt inslag av enbär, vilket ger en tall-liknande smak. I kombination komplettera två smaken varandra väl. Om du väljer att tjäna en GT med gin, som har en stark smak, kan det vara orange, bär eller blommor som används är oftast en klassisk ren tonic.

Dyrt eller billigt tonic vand

Man kan frestas att tro att tonic vatten är dyrare än billiga, men det är inte nödvändigtvis stå. Det beror helt på hur tonicen användas och vad smak det bör ha. Vissa tillverkare av gin, har utvecklat speciella tonika som perfekt passar deras gin. Om du väljer att tjäna en ganska klassisk GT, är goda råd, välja en tonic av god kvalitet, eftersom varje element kommer att smaka igenom tydligt t ex Fever Tree. Bör dock du göra drinkar och cocktails som bara fyllas med tonic, kan du enkelt välja en billigare version som J. Gasco. Kort sagt, att välja en tonic vatten med hög kvalitet om det är en stor del av din drink. Du kan välja en billigare, om det är en liten del av drycken.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna