Vatten & mixer - brett utbud av tonic vatten och sirap

Blanda perfekt cocktail

När man förbereder cocktails och drinkar, är det viktigt att ha rätt blandare och läskedrycker. De är en stor del av de flesta drycker, så det är viktigt att välja en hög kvalitet. På Barlife har vi gjort det enkelt för dig. Vi har samlat alla de bästa tonika, sirap och mixer i denna kategori. Hitta exakt smaker du behöver för att vrida cocktail, så att dina gäster kommer att bli förvånad. Läs mer här

Loading...
Filter

Syrup kan förvandla drycker

om du experimentera i hemmet bar, och du måste överraska dina gäster med en god cocktail, då sirapen ett perfekt verktyg. Med sirapen är att göra en cocktail med en helt annan smak genom att helt enkelt tillsätta några droppar till cocktail. Det finns sirap i världen smak och vi har samlat in över 100 olika produkter i denna kategori. Det finns många fördelar med att en sirap. Ofta köps i små flaskor som inte är så dyra och så att de kan samtidigt vara trogna länge. Om du inte har provat att arbeta och blanda med sirap innan, så det är dags att prova. De kan ge någon unik smagsoplevelser.

Mixere din drinks

Mixere finns i många olika versioner, är det den snabba vägen till goda drinkar och cocktails. En bländare finns tillgängliga i flytande form eller i pulverform. Det är en smaksak, eftersom människor föredrar att använda det ena eller det andra. En mixer är bra att ha, som ska göras många drinkar på en gång, och det bör gå snabbt. Francos mixer är en av de bästa, om det ska göras citron Margarita. Francos mixer är lätt att blanda ihop och finns i 170 grams påsar. Den är kompatibel med cirka en liter blandning. Monin är en av de mest kända varumärken, och de har gjort olika blandare. Det är främst Monin Purémixer. De ger en mycket speciell look för dina drycker, och de är mycket lätt att arbeta med.

Ginger öl mixer

Der är inte så många som vet det, men ginger beer kan användas som en mixer, en mängd olika drycker. Mörk 'n' Stormy är den mest kända. Ginger beer används också i ett Moskva mule och dess ofta bitter och stark smak, är att ge inslag av friskhet. Använd inte ingefära öl i en drink kan lyckligtvis avnjutas ensam. Fentiman är känd för att göra några av de bästa tonika, men de producerar också olika ginger beer. En av deras egenskaper är deras höga kvalitet i allt de gör, och du hittar också i Fentimans ginger beer.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna