Köp en rom paket och få mer för pengarna - snabbt och enkelt!

En bra rom är och förblir en klassiker. Den läckra dryck som görs på rörsocker och vattnet kan avnjutas i både cocktails och ren. Se våra olika paket med rom nedan eller läs mer här.

Loading...
Filter
Handla enligt
Shopping alternativ
Sätt stigande sortering
  1. MOJITO Alkoholfri - Dryckespaket Barlifepakke19AF by BARLIFE color Svart
    MOJITO Alkoholfri - Dryckespaket
    519,00 SEK
Sätt stigande sortering

Olika typer

Det finns många olika typer av rom, därför hittar du också en mängd olika paketerbjudanden på den här sidan. Du kan både få ett paket med rom och ginger beer så att du kan göra en perfekt mörk n 'stormig, dessutom kan du också få en utsökt rom med choklad. En kombination som går hand i hand när du vill njuta av en god rom för sig själva. Som något unikt kan du också hitta rompakker med rom glas. Då är du säker på att få ut maximalt av din ROM. Perfekt om du behöver göra rom smaka eller ta emot gäster och vill njuta av ett gott glas rom. Vi erbjuder även rutor som fungerar riktigt bra som en gåva och en unik adventskalender, som är garanterad att glädja mottagaren.

Vad är ROM?

HISTORIEN OM Rom

man vara tillbaka till omkring 1500 för att hitta de första tecknen på produktionen av rom. Man tror att det var Christopher Columbus som tog den första sockerrör till Karibien. Detaljerad avgöra Puerto Rico. På den tiden han inte visste att det var början på en ekonomisk tillväxt och något som skulle sätta sin prägel i världen mer än 500 år senare. Efter sockerrör introducerades till Puerto Rico, blev populär i hela området med blixtens hastighet. Sockerrör har dock ökat i världen under många år, och de första beskrivningarna går tillbaka mer än 2000 år tillbaka i tiden. Egentligen kommer sockerrör från Kina och Indien. Här växte som ogräs, och användes inte alkohol.

SÅDAN MADE ROM

Det kräver mycket annorlunda grejor, och ofta många års väntan innan den slutliga produkten kan smakade. Första sukkerrøren växa till rätt storlek. Sedan skördas och placeras i stora kar, där de kokas i vatten. Efter många timmar indkogning allt blir en melass. Det är en klibbig och mycket söt sirap. Denna melass destilleras sedan och den råa vätskan är nu klar. Den råa ROM innehåller typiskt mellan 60 och 90% alkohol, så att det är för stark för att dricka, och på samma gång, finns det ingen finess i smak. Romens smak och karaktär utvecklas under lagringsprocessen. Sparar process tar vanligtvis upp till 10 år. Vem som helst kan skilja mellan ljus och mörk rom, men de flesta tror att kromen förlorar färg på grund av en filtreringsprocess. Det enkla svaret är att ljuset lagras i tankar av stål, medan det blir mörkt lager i trätunnor, vari inspelnings färg.

Drycker med ROM

Der är ingen tvekan om att en av de mest kända drinkar med rom, Mojito. Mojito görs på ljus rom, och blandas med rörsocker, mynta och lime skivor och toppad med danska vatten. I drycker med rom Mojito, kan det vara svårt att smaka skillnaden mellan olika ljus rom, och du kan använda bara en billig version. Där skivan verkligen i karaktär, ofta i de mörka versioner. Mörk rom är mycket mer komplex och kan ha många olika smaker. Skapar en gammal kubanska, som anses vara en Mojito för män, kommer det att finnas en stor skillnad i smaken, vilket flaska används. Vi rekommenderar här Diplomatico Ambassador. Den är gjord på samma sätt som en Mojito, men använde en mörk version. En liten twist till denna dryck är som toppar det med champagne eller liknande. Gradering röka upp, och det blir mer festliga.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna