Köp Shots online | Skandinaviens bästa Barlife.dk ⇒

Skott är en partystarter

Der är ingen tvekan om att skotten kan verkligen öka partiet. Det är alltid viktigt att ha en variation i din bar eller barskåp hemma. Det finns massor av olika smaker och i vårt sortiment hittar du det mesta. Om du inte kan hitta dem du söker, så det var kanske en möjlighet att göra några själv. Du kan läsa mer om skottet och recept, läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Ren Äppelskott 64171 by NON BRAND color Svart
    Ren Äppelskott
    229,00 SEK
  2. Råstoff Salty Caramel FL 70 64121 by RAASTOFF color Svart
    Råstoff Salty Caramel FL 70
    229,00 SEK
Sätt stigande sortering

Populära shots

Der finns en mängd olika märken på marknaden och ännu mer olika smaker. Därför kan det vara svårt att veta vilka som är de mest populära. Som smaker varierar kraftigt, och samma sak gäller för våra smaklökar, är det en bra idé att ha flera olika smaker i baren. Lakrits är en smak som är mycket populär, och här Gajol shots en av de mest kända varumärken. Gajol skott i många olika smaker av lakritssmak. Gajol shots innehåller alla lakrits, men kan också ha inslag av andra smak. Den första att nå marknaden, var Gajol skott med granatäpple. Därefter kom Gajol skott med en gul version som har inslag av ananas. Andra varumärken med lakrits skott Rena skott. Rena skott är danska huvudkontor i Århus. Rena Shots har snabbt blivit en favorit bland många. Detta beror på rena Shots läcker tonvikt på hög kvalitet på lakrits på bruger.

Små sur eller Jägerbombs

Er du eller dina gäster inte stark lakritssmak, så det är möjligt att köpa ett brett utbud av andra smaker. Jägerbomb är ett klassiskt, och det har sedan det infördes för after ski i olika skidområden. Jägerbomb är en blandning av Jägermeister och Redbull eller en liknande energi dryck. Här finns det möjlighet att bli full och fräsch. För servrar jägerbomb korrekt behöver du några speciella snapsglas. Du hittar dem här. Är dina gäster mer till den sura smaken, då Small Visst det självklara valet. Small Visst producerade hela 8 olika versioner. Av denna anledning, kan du definitivt hitta en version av Small Visst, som passar dig och dina gäster. Small Visst har alkoholhalt på 16,4%, så de är i den milda delen av skalan.

Gör din egen skott

bör du mot förmodan inte hitta några smaker som passar din smak, kan du enkelt göra dem själv. Detta kan göras genom att helt enkelt köpa en flaska vodka och häll det i en gryta med en stor öppning. Genom att använda en hink med en stor diameter på öppningen, är det lätt att lägga till egna ingredienser. Detta kan vara en viss typ av godis eller godis. Skulle det vara mer "friska" kan du göra det med olika typer av kryddor eller frukt. Låt blandningen stå att dra in 14 till 21 dagar och sedan sikta blandningen innan den buteljeras igen. Äppelpaj skott är mycket populära. För att göra äppelpaj skott, använder äppeljuice, grädde och Galliano. Äppelpaj skott ser bäst genom att piska äkta grädde vispad grädde. Blanda äppeljuice och Galliano 1-3 och sedan toppa med vispgrädde. Då har du läckra äppelpaj skott.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna