Köp Bitter nätet - Vi har ett stort urval av halv bitter och helbitter

En bitter måste til

Bitter inte är en typ av alkohol för konsumtion mycket. Det har dock en historia som går långt tillbaka och är en stor del av dansk tradition när det gäller alkohol. Bitter i princip, tas som ett skott för frukost eller lunch. Detta har verkligen använts i den gamla goda tiden. På Barlife hittar du ett brett urval av klassiska varumärken och du kan läsa mer om historien om bitter här.

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Angostura Aromatic Bitters Orange FL 10 62031 by ANGOSTURA color Svart
    Angostura Aromatic Bitters Orange FL 10
    189,00 SEK
  2. Zuidam Amaretto Fl 70 63477 by Amaretto color Svart
    Zuidam Amaretto Fl 70
    409,00 SEK
Sätt stigande sortering

En bitter är en gammal klassiker

Det är inte att säga att det i dag är inte alla som dricker bitter eftersom det är faktiskt väldigt många som gör. På många sätt kan man säga att vad en bitter gör är att ta hand om den del av smaklökar som inte brukar få så utmanas. Det gör detta eftersom den bittra, den smak som en med en något modernt uttryck kan kalla umami. Det är den lilla odefinierbara smak som mest gillar, men inte ofta stöter på. Anledningen är att i denna del av världen är mer vana vid den söta och salta smaken. Men om du gillar det bitter, så kommer du säkert att njuta av läcker bitter, och om så är fallet så kan du bara börja titta på vår online hyllor, full av olika typer bitter. De flesta mest kända flaskor bitter är utan tvekan Fernet Branca och Jagermeister

En bitter är en mycket speciell andar som har olika örter.

Det är dessa örter och olika kryddor, som bidrar till att ge precis rätt smak. Du kommer snabbt att känna smaken som penetrerar denna dryck är både skarp smak och lukt, och det är därför en typ av anda som har mer karaktär än de flesta typer. Egentligen var det inte från början så att människor hade en bitter, om du skulle ha något gott att äta. Däremot en bitter något du använde om man skulle bota något, eller på annat sätt utnyttja de medicinska egenskaper, eftersom denna dryck faktiskt. Dessutom var den tid känd för att vara extremt spännande, så det var också tänkt att det hade några bra effekter på kroppen. Det var inte bara den fysiska, som en bra bitter kunde göra något bra för det var lika sinne och själ, som också kom mer i balans och var gladare och lyckligare om vi tog bitter. Det är nog just dessa egenskaper som gör att i dag finns fortfarande många som väljer att ta en bitter morgon eftersom det på detta sätt de känner att de är extra färska och dessutom också är mycket uppfriskande.

En hel och halv bitter,

som för alla andra typer av sprit finns många olika underkategorier när det gäller bitter. Det finns både den bittra som de kallar helbitter och sedan finns det, som de kallar halv bitter. Den första helbitter är mycket skarp smak, och det betyder att det har mer karaktär och även är mycket intensiv i smak. Vad däremot kännetecknar en halv bittert är att det är mer söt och fyllig och rund i smaken.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna