Drinkmixar

Blandnings Spirits i alla afskygninger

Der är enorm variation blandingsspiritusser marknaden. Vi har sett till att ha många av dem samlas i vårt sortiment. De olika spritdrycker kännetecknas av att de kan drickas bara, men också i stor utsträckning används i cocktails. Några av de mest kända produkterna är till exempel absint, pastis och andra likörer. Blandning Spirits kan hjälpa till att vrida cocktails, så att de får ett nytt uttryck som kan överraska dina gäster. Läs mer här

Loading...
Filter

Prova en läcker pastis

Er vara på semester i Frankrike, kan du vara säker på att det finns en pastis på alla menyer. Om några år, runt 1915-1920, pastis vann framåt i Frankrike och sedan dess har det uppfattas som ett slags nationaldryck. Bredvid vin förstås. Den används främst för två syften. Antingen som aperitif eller digestif. Som en aperitif använt det tidigare mat och har effekt på kroppen, det hjälper lite på hungriga. Efter middagen, många ofta har en känsla av mättnad. Om du dricker det som en digestif, renar munnen och ger en fräsch känsla i kroppen. Smaken inkluderar alltid anis, men det finns flera varianter, avrundade med andra kryddor eller frukt. Pastis vinner mer och mer fart, men är fortfarande inte tillbringat så många platser i Skandinavien. Försök att servern en för dina gäster - de kommer att älska det!

Utslagning absint eller mjuk likör

i hela världen är absinthe känd för sin höga alkoholhalt. Även om det ofta är stark, det finns flera varianter som är i den lägre delen av skalan med ca 45%. I milda varianter upplevt en mjukare, mer raffinerad smak. Dessa kan avnjutas rent eller blandat med vatten och socker. De mer slagkraftiga varianter kan ha en halt av upp till 70% alkohol. Så starka drycker är svårt att njuta av ren, och de allra flesta använda dem i cocktails och drinkar. Andra blandingsspiritusser finns inget mer mild och lätt kan användas i drycker. I vårt utbud har vi till exempel Cointreau, Aperol och Galliano. Aperol används i den tidigare dryck, Aperol Spritz. Cointreau många förknippar med äldre människor som dricker den ren. Cointreau kan avnjutas ren, men den används i ett stort antal drinkar på grund av dess inslag av orange. Samtidigt är det innehållet i ca 40% alkohol så inte alltför stark.

Ingen bar utan bitter

I alla barer och hem barer måste det finnas ett stort urval av bitter. Det förbises av många av de privata hem bar, och det är ett misstag. Bitter kan bidra till att vrida cocktails och ger unika smaker. Fördelen med bitter är att de kommer att hålla ett bra tag efter att de öppnas. Flaskorna finns i små storlekar, så att du kan ha ett stort urval, utan att vara skrymmande eller kostar för mycket. Det tar lite experimenterande i baren att lära sig att använda bitter i cocktails, men det kan spara de goda överraskningar för dig och dina gäster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna