Monin

Monin

Det finns många olika typer av sirap som du bland annat kan använda bakom baren, men många av de varumärken som inte nödvändigtvis är några som är så bekant. En av de bästa märkena, och det är också ett av de varumärken som vi har här på Barlife det är Monin.

Med Monin får du rena råvaror

En av de mest kännetecknande för den typ av sirap som kallas Monin är att det är en typ som endast använder sig av de mycket rena ingredienser och de rätta ingredienserna. Det beror på att smaken är helt enkelt bättre eftersom de olika ingredienserna som används i denna sirap de helt enkelt kommer till sin rätt på ett bra sätt och gör det allt smakar bra. Dessutom är det också känt för Monin att de använder den renaste socker. Detta innebär att socker som används för att göra sirap i många olika smaker som inte blandas med allt, men det är helt enkelt den renaste socker
.  
< adress> en av de typer av sirap från Monin att du kan njuta av det är agave sirap, en sukkulentplante och innehåller mer än 200 typer av olika arter. Det är framför allt i Mexiko som använder agave växt eftersom det denna anläggning gör riktigt bra i klimatet, som just kännetecknar landet på latitud. Det är inte bara som ett sötningsmedel som denna anläggning används för det är också så att ju mer slagkraftigt slag, tequila och mezcal de också gjorda av detta mycket stora och imponerande anläggning. Nektar, som används för att göra sirap gjord med agave den erhålls genom filtrering och tillåta den att genomgå en process som gör nektar till jucie. Denna sirap är, precis som alla andra typer Monin sirap, görs med de bästa ingredienserna. Det har också genomgått en kemisk process som gör det möjligt att lösa upp direkt om du blandar det med varma eller kalla drycker. Detta innebär att om du väljer att använda din Monin sirap i en kopp kaffe eller en cocktail, så det kommer att lösas direkt och det gör det lättare när du behöver dricka din drink.
Sätt fallande sortering
Sida
 1. Monin Frappé Kaffe Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Kaffe Base, 1,36KG DÅSE
  303,78 kr
  Quickview
 2. Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  303,78 kr
  Quickview
 3. Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  303,78 kr
  Quickview
 4. Monin Syrup Rose FL 70
  Monin Syrup Rose FL 70
  120,78 kr
  Quickview
 5. Monin Purémix Ananas FL 100
  Monin Purémix Ananas FL 100
  230,58 kr
  Quickview
 6. Monin Purémix Rabarber FL 100
  Monin Purémix Rabarber FL 100
  230,58 kr
  Quickview
 7. Monin Syrup Roasted Hazelnut / Ristet Hasselnød FL 70
  Monin Syrup Roasted Hazelnut / Ristet Hasselnød FL 70
  120,78 kr
  Quickview
 8. Monin Frappé Chocolate Base, 1,36KG DÅSE
  Monin Frappé Chocolate Base, 1,36KG DÅSE
  328,18 kr
  Quickview
 9. Monin Syrup Hibiscus FL 70
  Monin Syrup Hibiscus FL 70
  120,78 kr
  Quickview
 10. Monin Syrup Honey / Honning FL 70
  Monin Syrup Honey / Honning FL 70
  120,78 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Monin - en fransk specialitet

Siden 1912 har den familieejede franske virksomhed produceret sirup. I dag er det 3. generation, som står i spidsen for virksomheden, men med et stadigt fokus på kvalitet. Alt hvad der produceres hos virksomheden, er baseret på naturlige råvare, uden brug af tilsætningstoffer. Hvis du bruger Monin sirup i din bar, sender du et klart signal om, at du lægger stor vægt på kvalitet. Det er det foretrukne brand i over 100 lande, når det drejer sig om sirup. Dette skyldes ikke bare, at de har et stort marketingbudget. Det drejer sig om kvalitet. Det er svært for andre producenter at komme op på det niveau, og mange barer vælger at benytte Monin sirup, fordi de ikke kan lave en bedre sirup. Udvalget er ligeledes med til gøre disse sirupper populære. Der findes nemlig over 70 forskellige smage.

Brug Monin sirup i drinks

Man kan lave utroligt mange forskellige cocktails med sirup. Det er en nem måde at tilføre mere smag til drinks, uden at skulle ud og købe en masse ingredienser. Fordelen ved at bruge sirup er, at det kan holde sig længe, og at det ikke behøver være på køl. En af de cocktails hvor siruppen kan bruges, er Mango Paloma. Her skal der både bruges Monin Mango sirup og sirup lavet på grapefrugt. Sammen med smagen fra tequila, danner det en perfekt sommerdrink. Ud over drinks kan det også bruges, hvis man ønsker at give vand et lille twist. Det kan være i forbindelse med nogle lækre “velkomst-drinks” til en børne fødselsdag, eller hvis nogle til en fest ikke drikker alkohol. Sirupperne fås i store og små flasker, og kan opbevares uden køl. Det gør dem idelle til at have i en bar eller hjemmebar.

Monin priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Monin hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.