Mixer

Sirap & Mix

De flesta vanliga människor har det lite svårt att dricka ren alkohol och de behöver sirap och blanda innan de kan dricka deras drycker.

Med sockerlag och blanda du får din drink ner

Om du har lite svårt att få alkohol berusad så det kan vara så att vad du behöver faktiskt köpa någonting sirap och blanda som gör det blir helt enkelt lättare att dricka det. På så sätt kan du lägga till något som övermannar smak, som annars kännetecknas av alkohol, vare sig det rör sig om ROM tequila eller gin < / a> . Detta innebär att även stående och dricker en drink med sirap och blanda inte kommer att märka att det finns alkohol i. Det kan vara ännu bara plötsligt glömma att det är alkoholen du står och dricker och du hellre tro att det är saft och liknande.

För drycker bör sockerlag och blanda till

Om du är i färd med att planera en bar och kanske bara vill ta sig från start i en hast, då finns det ingen anledning till varför du bör gå runt och väntar på dig blir köpt alla de olika konstiga ingredienser som det tar att göra olika cocktails. Vad du kan göra om det bör finnas fart och om du inte bry sig om att vänta är helt enkelt köpa olika typer av sirap och mixer och sedan kan du gå. En av mixern, till exempel, kan du köpa mixern till bloddy mary. Om du köper ett sådant paket, då kommer du har tillräckligt för hela 24 st. bloddy mary så det bör nog komma igång festen! Och så du inte behöver gå ut och köpa tomatjuice, selleri och andra saker som du förmodligen inte kommer att använda något annat. En sådan mixer är därför mycket viktigt att ha om du tänker göra den typ av drycker i baren. Något annat som du kan köpa för att köpa det lättare att göra drycker är en påse med sweet n sour. Om du köper den här typen av mixer så det är lättare än någonsin tidigare har gjort en cocktail, som kommer att smaka helt rätt, men inte vill att alla de olika ingredienser som du skulle behöva.  

Sätt fallande sortering
Sida
 1. TIMMY'S SWEET'N SOUR 680 GR.
  TIMMY'S SWEET'N SOUR 680 GR.
  120,78 kr
  Quickview
 2. BIG TOM BLOODY MARY MIX 15 CL.
  BIG TOM BLOODY MARY MIX 15 CL.
  18,30 kr
  Quickview
 3. Fentimans Tonic Water (+pant) FL 20
  Fentimans Tonic Water (+pant) FL 20
  30,50 kr
  Quickview
 4. Fentimans Victorian Lemonade (+pant) FL 27,5
  Fentimans Victorian Lemonade (+pant) FL 27,5
  35,38 kr
  Quickview
 5. Fentimans Rose Lemonade (+pant) FL 27,5
  Fentimans Rose Lemonade (+pant) FL 27,5
  35,38 kr
  Quickview
 6. Fentimans Curiosity Cola (+pant) FL 27,5
  Fentimans Curiosity Cola (+pant) FL 27,5
  35,38 kr
  Quickview
 7. Fentimans 19:05 Herbal Tonic Water (+pant) FL 20
  Fentimans 19:05 Herbal Tonic Water (+pant) FL 20
  30,50 kr
  Quickview
 8. Fentimans Ginger Beer (+pant) FL 12,5
  Fentimans Ginger Beer (+pant) FL 12,5
  26,84 kr
  Quickview
 9. Franco's bar mix - Lime (170g)
  Franco's bar mix - Lime (170g)
  97,59 kr
  Quickview
 10. Franco's bar mix - Lemon (170g)
  Franco's bar mix - Lemon (170g)
  97,59 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Nemme drinks med mixer

Mixer er en nem og hurtigt måde, til at få velsmagende drinks. Man skal blot blande det op med væske, tilføre alkohol og så kan man servere drinks for sine gæster. Det er især smart, hvis man holder et større arrangement, hvor der skal serveres mange drinks eller cocktails. Ved at bruge mixer slipper man for, at skulle stå og blande mange ingredienser sammen, hvilket sparer en masse tid i baren. Yderligere sparer det også på oprydningen, da der ikke er knive og skærebrætter, som skal vaskes op. Man kan vælge at købe mix i pulverform eller i flydende form, og vi har begge dele i vores sortiment. Hvilken type man ønsker at bruge er et spørgsmål om præferencer. Der er ikke forskel på kvaliteten på det endelig produkt. Begge typer skal blot blandes op med den ønskede væske, og efter en kort omrøring, er det klart til brug.

Drinks med mixer

Skal du servere mange drinks til dine gæster, så kan det spare meget tid i baren, hvis du benytter dig af mixer. Et godt eksempel er en Lime Margarita. Lime Margarita laves utroligt nemt ved at blande en pose Francos mixer i vand. Posens indhold passer cirka til en liter vand. Når vandet og mixeren er blandet godt sammen, har du din base for drinken. Der skal således blot tilføres tequila og en smule triple sec. Før at gøre drinken mere indbydende, der pyntes med tørret limeskal. En Bloody Mary er kendt over hele verden, men den kan være besværlig og tidskrævende at lave. Ved at bruge Big Tom Bloody Mary mix, slipper du for den værste part med tomatsaft. Bland dåsens indhold med 4-6 cl vodka, lidt worcestershire sauce, tabasco og en stang selleri. På kort tid har du således to lækre Bloody Marys.

Mixer priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Mixer hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.