Köp ginger beer nätet - mycket bra val "Barlife.dk

Stort urval av ginger beer ginger beer har under de senaste åren blivit mycket populärt. Det är en uppfriskande drink och dricka ofta hos personer som inte är så förtjust i vanlig öl. Det finns många olika varianter av ingefära öl eller ginger ale, som de kallas på danska. Gemensamt för dem är att de är mycket uppfriskande och perfekt för de varmare månaderna. Du kan tjäna dem rena eller använda dem i drycker. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Fever-Tree Ginger Beer 20cl 65047
  Fever-Tree Ginger Beer 20cl
  27,00 kr
 2. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  710,00 kr
 3. Fentimans Ginger Beer 27,5cl 65147
  Fentimans Ginger Beer 27,5cl
  36,00 kr
 4. NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl 65150
  NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl
  41,00 kr
 5. Fentimans Ginger Beer 50cl 65600
  Fentimans Ginger Beer 50cl
  56,00 kr
 6. Gosling Ginger Beer 33cl DS 65106
  Gosling Ginger Beer 33cl DS
 7. Grace Ginger Beer 33cl DS 65004
  Grace Ginger Beer 33cl DS
Sätt fallande sortering
Page
Server en iskall ingefära beerIngefærøl har sitt ursprung så långt tillbaka som 1800 i Skottland. De ville skapa en exotisk drink, som kan avnjutas i stället för öl, som vid den tiden var mycket populär. På 1800-talet fanns det många olika importerade exotiska frukter och kryddor från Fjärran Östern. De frukter och kryddor gav inspiration för att skapa olika nya dryck. Under fermenteringen utvecklade ingredienser naturliga vatten, och det gav en oväntad men färska resultat. Ginger öl sedan serveras ensam, med garnering av citrus. Det är fortfarande i stor stil, och ofta fyllda ett glas med isbitar. Eftersom det är så färsk och samtidigt tjänat på is, är ginger ale ett populärt val under sommaren. Gör dina gäster ett alternativ till öl, så se till att ha ett val i baren. De finns med olika smaker, men ingefära är alltid den viktigaste ingrediensen. Server alltid snygga glas med gott om utrymme för isterningerSe vårt utbud rätt herHelt kort är ginger beer inte öl. Namnet antyder det, och det är också den främsta orsaken till lite förvirring om produkten. För att något kan kallas öl, måste den innehålla malt eller hop och jäst och vatten. Innehåller ginger ale innehållande ovanstående ingredienser endast vatten. Egentligen är det mer en cider än en öl, och alkoholhalten är för låg. Typiskt, det ca 4%. Det är lågt i förhållande till öl, men relativt hög i cider. Den används i en mängd olika drinkar och cocktails, där de mest populära är förmodligen Mörk 'n' Stormy. Den består av ginger ale, mörkt rum, limejuice och lite socker och färsk ingefära. Det är en enkel drink, och det rekommenderas att använda bra råvaror. Fever Tree ginger beer är gjord för en mörk 'n' Stormy. Fever Tree Ginger öl innehåller ingen alkohol, men har en lång och mjuk eftersmak. passar därför Fever Tree Ginger Beer perfekt i drycken.
ginger beer priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa ginger beer hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna