Ginger Beer

Ingefära öl

Det finns många som blir lite luras av namnet på denna dryck. För dig kommer utan tvekan att tro att detta är ett öl som i allmänhet har alkohol i det, men det är faktiskt inte att det finns alkohol i en vanlig ginger beer. Och vilka typer av ingefära öl vi har på sajten har inte mycket alkohol, åtminstone inte så mycket som i en vanlig öl.

En söt dryck

Detta eftersom det finns många som gillar ginger beer är att det är en söt dryck som ni båda kan dricka som det är, eller så kan du välja att njuta av det blandat med något annat, som en eller en annan typ av alkohol. Om du står och måste göra ginger beer som det är att göra för att få en naturlig jäsning av något olika ingefära kryddor, jäst och socker. En fermenteringsprocess av dessa olika ingredienser kommer att göra det så småningom är kvar med ginger beer, som du kan använda för att exakt vad du vill. Det är en lång historia som ginger beer bära omkring så faktiskt härstammar denna typ av dryck med anor kolonialtiden, där du var tvungen att göra handeln med Asien och andra liknande ställen. Och det var framför allt i Karibiska havet som tog socker för att göra denna dryck. För det är också särskilt socker, som du behöver när du står och måste göra ginger öl för det mesta, eftersom denna dryck består av det är faktiskt socker. Det är också genom tiden lagt alkohol, men det är så att det mycket sällan är mer än 2% alkohol, som är i en ginger öl. Till slut beslöt man att lägga till andra kryddor, så att det inte bara ingefära som kom i. Det finns en del som tror att en ginger ale är faktiskt en ginger öl, men det är inte som ett sådant fall. För det är med en sådan ginger ale, att det bryggs, men det är bara produceras. I motsats står en ginger öl på det sättet eftersom det i de flesta fall faktiskt bryggt på rätt sätt, vilket har gjort i många århundraden och fortfarande gör på vissa platser i dag.
Sätt fallande sortering
Page
 1. Fever-Tree Ginger Beer 20cl 65047
  Fever-Tree Ginger Beer 20cl
  27,00 kr
 2. Old Jamaica Ginger Beer 33cl DS 65003
  Old Jamaica Ginger Beer 33cl DS
 3. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  710,00 kr
 4. Fentimans Ginger Beer 27,5cl 65147
  Fentimans Ginger Beer 27,5cl
  36,00 kr
 5. NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl 65150
  NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl
  41,00 kr
 6. Fentimans Ginger Beer 50cl 65600
  Fentimans Ginger Beer 50cl
  56,00 kr
 7. Three Cents Ginger Beer FL 20 65996
  Three Cents Ginger Beer FL 20
  17,00 kr
 8. J. Gasco Ginger Beer 20cl 65130
  J. Gasco Ginger Beer 20cl
 9. Gosling Ginger Beer 33cl DS 65106
  Gosling Ginger Beer 33cl DS
 10. Grace Ginger Beer 33cl DS 65004
  Grace Ginger Beer 33cl DS
Sätt fallande sortering
Page

Server en iskold ginger beer

Ingefærøl har sit udspring helt tilbage til 1800-tallet i Skotland. Man ønskede at lave en eksotisk drik, som kunne nydes i stedet for øl, som dengang var meget populær. I 1800-tallet blev der importeret mange forskellige eksotiske frugter og krydderier fra fjernøsten. Frugterne og krydderierne gav inspiration til at lave forskellige nye drikke. Under gæringen udviklede ingredienserne naturligt kulsyre, og det gav et uventet, men friskt resultat. Ginger beer blev dengang serveret alene, med garnish af citrusfrugter. Det gør den stadig i stor stil, og ofte fyldes et glas med isterninger. Fordi den er så frisk, og samtidigt serveres på is, er ingefærøl et populært valg hen over sommeren. Ønsker dine gæster et alternativ til øl, så sørg for at have et udvalg i din bar. De findes med forskellige smagsnuancer, men ingefær er altid hovedingrediensen. Server altid i store flotte glas med god plads til isterninger

Se vores udvalg lige her

Helt kort, så er ginger beer ikke øl. Navnet antyder det, og det er også hovedårsagen til en smule forvirring omkring produktet. For at noget kan kaldes øl, skal det indeholde malt eller humle og gær og vand. Ingefærøl indeholder indeholder af de ovennævnte ingredienser kun vand. Faktisk er det mere en cider, end det er en øl, og alkoholprocenten er også lav. Typisk ligger den omkring 4%. Det er lavt i forhold til øl, men relativt højt indenfor cidere. Den bruges i en række drinks og cocktails hvor den mest populære nok er Dark ’n’ Stormy. Den består af ingefærøl, mørk rum, limesaft og lidt sukker og frisk ingefær. Det er en simpel drink, og det anbefales at bruge gode ingredienser. Fever tree ginger beer er som skabt til en Dark ‘n’ Stormy. Fever Tree Ginger Beer indeholder ikke alkohol, men har en lang og blød eftersmag. Derfor passer Fever Tree Ginger Beer perfekt i den drink.
Ginger Beer priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Ginger Beer hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna