Köp Vodka nätet här - stort och varierat utbud

Vodka - en stapelvara i bara materia som drinklista du tittar på, det finns alltid dricker med vodka. Även om dina gäster inte väljer baserat på en karta, kommer valet faller ofta på drycker med vodka. Därför är det viktigt att det finns alltid en flaska i baren. För vissa är det helt enkelt en ingrediens i drinkar, men fler premiumversioner ska drickas ren. Vi har Belvedere, Grey Goose och många andra intressanta vodka i vårt sortiment. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Ketel One Vodka FL 70 52020
  Ketel One Vodka FL 70
  397,00 kr
 2. Sobieski Vodka Estate FL 70 52031
  Sobieski Vodka Estate FL 70
  596,00 kr
 3. Smirnoff Vodka Red (6x20cl) FL 20 52015
  Smirnoff Vodka Red (6x20cl) FL 20
  141,00 kr
 4. Smirnoff Vodka Red FL 35 52016
  Smirnoff Vodka Red FL 35
  141,00 kr
 5. Pravda Vodka FL 70 52187
  Pravda Vodka FL 70
  307,00 kr
 6. Grey Goose Vodka (Jeroboam) FL 450 52206
  Grey Goose Vodka (Jeroboam) FL 450
  4 155,00 kr
 7. Belvedere Vodka Citrus FL 70 52209
  Belvedere Vodka Citrus FL 70
  639,00 kr
 8. Belvedere Vodka Pink Grapefruit FL 70 52211
  Belvedere Vodka Pink Grapefruit FL 70
  639,00 kr
 9. Roberto Cavalli Vodka FL 70 52212
  Roberto Cavalli Vodka FL 70
  495,00 kr
 10. Dingle Vodka Irish Pot Still FL 70 52219
  Dingle Vodka Irish Pot Still FL 70
  525,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Varifrån kommer vodka ifrån? Det finns en betydande oenighet om vilket land det verkligen kommer från, men det är säkert att det är från Östeuropa. Både Polen, Ukraina och Ryssland försöker ta åt sig äran för dess ursprung, men det finns inga bevis. Vodka kan produceras av allt, som innehåller både socker och stärkelse. Det finns olika versioner eftersom många förr som används vad som var stora delar av området. Några hade mycket spannmål och andra potatis. används därför förstås vad som var lättast att få. Den användes för att värma upp och "ge styrka" för dem som arbetade ute på vintern. Under tidigare år, då destilleringsprocesserne förfinades, det var inte så ren och du kan smaka skillnaden mellan vad den var gjord av. Vissa hävdar att smaken skillnaden är fortfarande närvarande, men du har ovanliga bra smaklökar att njuta det.Vodka hög kvalitetI de senaste åren har det blivit mer och mer fokus på vodka i hög kvalitet. Precis som med vin, fler och fler bönder hålla ett öga på hur de individuella egenskaper av jordbruksområden. Både korn och potatis tar smak från marken där den odlas, och därför kan det finnas skillnader i smaker. Den destilleringsprocessen är också en av de punkter där de olika tillverkarna sticker ut. Några vodka destilleras upp till 10 gånger, och med användning av både kol och kristall kvarts i filtreringen. Vodka är en synonym av renhet, och därför, bestämmer enkel filtrering hur hög kvalitet kan man uppnå den vodka. När vodka är färdig filtrerades, späddes med vatten. Vissa high-end vodka använder vatten från speciella rena källor, och vissa använder även gletchervand, för att uppnå de renaste produkt.Drinks med vodka vodka används i ett hav av drycker, men de mest populära är den vita ryska och Bloody Mary.Til den perfekta vita ryska är viktigt vodka av hög kvalitet. Andarna är det som ger det tidvis skarp smak i slutet. Om du väljer en av de bättre kvalitet du kommer att uppleva en mjuk och rund eftersmak. Detsamma gäller med en Bloody Mary. Tillsammans med vodka är särskilt valet av tomatjuice verkligen viktigt. Tomatsaft är en stor del av drycken, och därför måste fokusera på att det är av god kvalitet. I dina drycker med vodka, prova att använda vissa versioner med smak twist. Det kan ge dina drycker med vodka, exempelvis Absolut eller Belve en ny och överraskande uttryck. Vill du verkligen imponera på dina gäster välja några trevliga cocktailglas.
vodka priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa vodka hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna