Vodka

vodka

Ingen sida med val inom barverdenen kan ha respekt för sig själva, om inte också ha ett mindre urval av olika typer av vodka . Därför kan du naturligtvis räkna med Barlife, som kan erbjuda dig många olika typer av vodka för din bar eller bara hem.

vodka är alltid bra för en dryck

De flesta människor tycker ofta att man kan ha varit ut för att äta middag eller för en liten händelse med några vänner eller liknande. Och det händer ofta när du kommer hem är det att du får väldigt mycket som ett litet glas, eller en så kallad natt cab, som de säger och rsquo; borta och rsquo;. Och om du bara har en flaska vodka, så att du snabbt få en drink. För det är klart att om man saknar alkohol eller någon annan typ av sprit, blir det oerhört svårt att skapa en drink. Därför är det smart att bara se till att ha köpt en flaska sprit, eftersom du alltid har dessa hemma. Och en del av det är bra, för att köpa en sådan flaska som är att om det är relativt sällsynt att du kommer hem och behöver bara en liten en, så det kommer att hålla otroligt lång tid. På Barlife kan du hitta några bra typer av vodka, som du verkligen kan njuta av. Många har för närvarande en uppfattning om vodka som något man antingen ta in en snapsglas , och komma över med snabbt eller något som man tar i en cocktailglas och får blandas till oigenkännlighet så att den inte smakar vodka minst efteråt. Men det är en stor skam för vodka kan faktiskt smakar riktigt bra, som du kommer att ta reda på om du tar en närmare titt på valet vi har av vodka här med Barlife.  

Sätt fallande sortering
Page
 1. Ultimat Vodka FL 70 52013
  Ultimat Vodka FL 70
  753,00 kr
 2. Ketel One Vodka FL 70 52020
  Ketel One Vodka FL 70
  397,00 kr
 3. Sobieski Vodka Estate FL 70 52031
  Sobieski Vodka Estate FL 70
  596,00 kr
 4. Smirnoff Vodka Red 5cl 52014
  Smirnoff Vodka Red 5cl
  70,00 kr
 5. Smirnoff Vodka Red (FL 20 52015
  Smirnoff Vodka Red (FL 20
  141,00 kr
 6. Smirnoff Vodka Red FL 35 52016
  Smirnoff Vodka Red FL 35
  141,00 kr
 7. Smirnoff Vodka Black FL 70 52018
  Smirnoff Vodka Black FL 70
  312,00 kr
 8. Smirnoff Vodka Red* FL 100 52061
  Smirnoff Vodka Red* FL 100
  340,00 kr
 9. Smirnoff Vodka Red (DB MG) FL 300 52070
  Smirnoff Vodka Red (DB MG) FL 300
  895,00 kr
 10. Crystal Head Vodka 5cl 52098
  Crystal Head Vodka 5cl
  155,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

 Hvor stammer vodka fra?

Der er stor uenighed om, hvilket land det egentligt stammer fra, men sikkert er det, at det er fra Østeuropa. Både Polen, Ukraine og Rusland forsøger at tage æren for dens oprindelse, men der er ingen beviser. Vodka kan produceres af alt, der indeholder både sukker og stivelse. Der findes forskellige udgaver, fordi mange i gamle dage brugte hvad der var meget af i området. Nogle havde meget korn og andre kartofler. Derfor anvendte man naturligvis det, som var lettest at skaffe. Det blev brugt til varme sig på og “give styrke” til dem, som arbejdede uden for om vinteren. I tidligere år, hvor destilleringsprocesserne ikke var forfinet, var det knapt så rent, og man kunne smage forskel på, hvad det var lavet på. Nogle hævder at smagforskellen stadig er til stede, men man skal have usædvanlige gode smagsløg, for at kunne smage det.

Vodka i høj kvalitet

I de senere år er der kommet mere og mere fokus på vodkaer i høj kvalitet. Ligesom med vin, begynder flere og flere bønder, at holde øje med, hvordan de enkelte kvaliteter fra markområder er. Både korn og kartofler tager smag fra det jord, hvor det dyrkes, og derfor kan der være forskel på smagene. Selve destilleringsprocessen er også et af de punkter, hvor de forskellige producenter skiller sig ud. Nogle vodkaer destilleres op til 10 gange, og der bruges både kul og krystalkvarts i filtreringen. Vodka er et synonym med renhed, og derfor er filtreringsprocessen afgørende for, hvor høj kvalitet en vodkaen kan opnå. Når vodkaen er færdigfiltreret fortyndes den med vand. Nogle high-end vodkaer bruger vand fra specielle rene kilder, og nogle bruger sågar gletchervand, for at opnå det reneste produkt.

Drinks med vodka

Vodka bruges et i hav af drinks, men de mest populære er White Russian og Bloody Mary.Til den perfekte White Russian er det vigtigt med vodka af en høj kvalitet. Spiritussen er det der giver den, til tider, skarpe smag til sidst. Vælger du en af bedre kvalitet, vil du opleve en dejlig blød og rund eftersmag. Det samme gør sig gældende med en Bloody Mary. Sammen med vodka er især valget af tomatjuice rigtig vigtig. Tomatjuicen er en stor del af drinken, og derfor skal der være fokus på, at den er af god kvalitet. I dine drinks med vodka, kan du prøve at benytte nogle udgaver med et smagstwist. Det kan give dine drinks med vodka, eksempelvis Absolut eller Belvedere et nyt og overraskende udtryk. Skal du virkelig imponere dine gæster, så vælg et par flotte cocktailglas.

Vodka priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Vodka hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna