Snaps

Snaps - Aquavit - Eau de Vie

Mycket få typer av alkohol som du kan tala om att du inte kan komma hit med Barlife. För vi tror att det är alltid viktigt att ha ett mycket brett utbud och det är just också varför vi väljer att ha en kommitté som gör att människor alltid att hitta exakt den typ av alkohol som de tror kan göra sina barskåp komplett. Här är det att vi båda säljer olika typer av brännvin, brännvin och eau de vie, dessa tre typer av alkohol är mycket lika, men har sin egen personlighet.

Eau de vie är livets vatten

Det här är hur namnet eau de vie egentligen betyder livets vatten, och det är också en anledning. För flitiga dricker av eau de vie, eller snaps, kan du be den danska kommer då säkert tecken på att denna typ av alkohol är som en slags källa till liv, för om det finns eau de vie, då det finns inget liv. Det gör annars inte mycket uppmärksamhet till sig själv när det gäller utseende. För här är faktiskt ganska tydlig och öppen och om du ser det kan också väl frestas att tro att det är faktiskt bara vanligt vatten, men det bör bestämmas drickas i mindre och mindre mängder än vatten, trots den eau de vie betyder livets vatten. Det är en sorts frukt konjak, och sättet att göra det är som gör en jäsning och dubbel destillering. Det är sällan fallet att smaken av frukten gör så mycket uppmärksamhet till sig själv alltför ofta kan faktiskt knappt smaka denna frukt. Det är sådan att det är en mycket allmän term för vad många typer av alkohol faktiskt är, och det kommer också otvivelaktigt både skulle kunna passa brännvin och snaps till denna kategori eftersom det är ett slags paraplykategori för många olika typer av alkohol.
Sätt fallande sortering
Page
 1. Lysholm No.52 Botanical Aquavit FL 70 62190
  Lysholm No.52 Botanical Aquavit FL 70
  312,00 kr
 2. Gammel Opland Aquavit* FL 100 62201
  Gammel Opland Aquavit* FL 100
  468,00 kr
 3. Nordisk Hedesnaps FL 35 62204
  Nordisk Hedesnaps FL 35
  340,00 kr
 4. Nordisk Kaffesnaps FL 35 62205
  Nordisk Kaffesnaps FL 35
  340,00 kr
 5. Nordisk Lakridssnaps FL 35 62206
  Nordisk Lakridssnaps FL 35
  340,00 kr
 6. Nordisk Fisk & Skaldyrssnaps FL 35 62207
  Nordisk Fisk & Skaldyrssnaps FL 35
  340,00 kr
 7. Nordisk Æblebrændevin "Filippa" FL 35 62208
  Nordisk Æblebrændevin "Filippa" FL 35
  340,00 kr
 8. Nordisk Pærebrændevin "Alexander Lucas" FL 35 62211
  Nordisk Pærebrændevin "Alexander Lucas" FL 35
  340,00 kr
 9. Aalborg Jule Akvavit 2017 FL 70 62227
  Aalborg Jule Akvavit 2017 FL 70
  354,00 kr
 10. Gammel Opland Small Batch FL 50 62233
  Gammel Opland Small Batch FL 50
  411,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
 

Brøndum snaps og Aalborg Akvavit

Danmark er kendt for at lave god snaps. Især i de nordiske lande, er vi meget kendte for det. De mest kendte, i både indland og udland, er Brøndum snaps og Aalborg Aquavit. Brøndum snaps er i den lidt mindre sprittet ende, og hvor krydderier er dominerende. Brøndum snaps fås i fire forskellige udgaver. Brøndum snaps historie går helt tilbage til 1840, og har den ældste nuværende opskrift på markedet. Aalborg Akvavit er ligeledes kendt rundt om i udlandet. Aalborg Akvavit har hele 14 forskellige snapse, så her er der mulighed for at finde en, der passer til alles smagsløg. Aalborg Akvavit mest kendte flasker er Taffel, Nordguld og Høker. Aalborg Akvavit er gennem tiden, været en virksomhed med høj teknologisk udvikling inden for destillering. Det har betydet, at danske snapse, kvalitetsmæssigt, har været langt foran vores nordiske naboer. Af den grund har dansk brændevin store markedsandele i disse lande.

 

En snaps skal der til

Det er svært at komme udenom en snaps til påskefrokost eller en julefrokost i Danmark. Gennem tiden er der blevet opbygget en stærk tradition for at få en lille en til frokosten. Tidligere var det normalt til næsten alle frokoster, men efterhånden har kulturen ændret sig. Nu er det primært til frokoster af betydning. Det er ikke tiltænkt til at blive drukket i store mængder. Det er udviklet til, at man tager én mellem hver ret. Har man siddet og spist forskellige slags fisk, som man ofte starter ud med til en traditionel julefrokost, kan den bruges til at rense. Derfor var mange af de første udgaver med en kraftig smag af alkohol og høj alkoholprocent. Senere er der kommet flere krydret udgaver til, så det nu bliver drukket mere af forhøjelse, fordi det komplementere klassiske danske frokostretter godt.

 

Bland egen snaps

I Danmark er det især de ældre generationer, som er meget glade for snaps. I de yngre generationer er der ikke mange, som nyder et par snapse. Måske til påske og jul, men sjældent i forbindelse med fest eller lignende. I dag er der heldigvis mange som eksperimentere med at tilsætte krydderier til alkohol. Det smitter af på produktionen af forskellige snapse hos private. Aalborg Akvavit har lavet en basis blanding, som er klar til at få tilsat ønskede krydderier. Med Aalborg Basis er der derfor mulighed for at lave lige præcis den blanding, som falder i din smag. Det kan også være en god måde, at overraske dine gæster til den næste påskefrokost. Vil man bruge det til andet end frokoster, så kan man også lave en blanding, som fungerer som shots til fester. Her kan man blande op med bolcher eller andet slik. Sukkeret og smagene fra søde sager, vil tage lidt af alkoholsmagen.

Snaps priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Snaps hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna