Brandy

Brandy

Det kan vara svårt att manorere runt i alla olika typer av alkohol, men med konjak kan inte gå fel. För den underbara smaken kommer att göra att de flesta är helt säljs när de har försökt att smaka. Om du måste göra en konjak, sedan den första att göra destillera vin. För det är så att konjak destilleras vin och det kan också ses på alkoholhalten, är det i den tyngre änden i förhållande till den normala vin. För den innehåller nämligen 35-60% alkohol, och självklart är de inte så lite. Och denna alkohol kommer som också återspeglas på rätt sätt när man dricker en konjak för det kvittar på rätt plats i gommen och i munnen när smakar efter.

En brandy efter middagen

Något som vi ofta höra från våra kunder Barlife är att det finns många som väljer att använda konjak till en alkohol som de dricker efter en härlig middag. Det är en liten typ av dryck som du ansluter en god middag med. Det är också ofta ett slags alkohol, som snabbt blir full eftersom det är sällan så att folk bara dricka en enda. Ofta kommer du verkligen vara mer benägna att dricka mycket mer än bara en enda, och det kommer att göra att flaskan konjak har barskåp blir snabbt tom. Och det är bra att du har enkel tillgång till den här sidan, där vi har olika typer av konjak, så att man får tömmas flaskor kan prova några olika typer av konjak, som du sedan kan utmana några av . varje
 
& nbsp
Sätt fallande sortering
Sida
 1. Brandy Alexander - Pakke
  Brandy Alexander - Pakke
  733,00 kr
  Quickview
 2. Napoleon Marnat VSOP Brandy FL 70
  Napoleon Marnat VSOP Brandy FL 70
  168,00 kr
  Quickview
 3. Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70
  Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70
  253,00 kr
  Quickview
 4. Asbach Uralt Original 3 YO Brandy FL 70
  Asbach Uralt Original 3 YO Brandy FL 70
  309,00 kr
  Quickview
 5. Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy FL 70
  Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy FL 70
  451,00 kr
  Quickview
 6. Carlos I Solera Gran Reserva Brandy FL 70
  Carlos I Solera Gran Reserva Brandy FL 70
  422,00 kr
  Quickview
 7. Fundador Brandy FL 100
  Fundador Brandy FL 100
  324,00 kr
  Quickview
 8. Grandial XO Brandy FL 70
  Grandial XO Brandy FL 70
  225,00 kr
  Quickview
 9. Torres 10 Gran Reserva Imperial Brandy FL 70
  Torres 10 Gran Reserva Imperial Brandy FL 70
  267,00 kr
  Quickview
 10. Vecchia Romagna Etichetta Nera Brandy FL 70
  Vecchia Romagna Etichetta Nera Brandy FL 70
  324,00 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Store variationer i brandy

I og med at brandy ikke er beskyttet af ret mange regler, bruges betegnelsen over hele verden. Det er en fælles betegnelse for alt, der er destilleret vin, og som har lagret i på træfade. Det har ofte en brunlig farve, men kan i sjældne tilfælde være helt klar og farveløs. Stort set alle steder i verden, hvor der produceres vin, produceres der også brandy. Der er ingen regler for, hvad der må bruges af druesorter, og når der heller ikke er et specifikt område, kan man opleve store smagsforskelle. I nogle lande kaldes det lokale navne men til folk, der ikke kender det lokale navn, vil man typisk bruge “brandy”. Det er vigtigt at forstå, at man ikke skal forveksle denne type brændevin med likør. Likører er som oftest sødlige, og kan være lavet på frugt såsom kirsebær, abrikos eller citrusfrugter.

 

Sådan laves brandy

Som udgangspunkt laves alle brandy på samme måde. Hovedingrediensen er vindruer, og processen fra vin til brandy er lig processen med cognac. Når det skal laves, starter man med at presse druerne, og lave en vin-lignende blanding. Denne blanding destilleres herefter og hældes på fade. I Cognac er der et regelsæt, som skal overholdes. Det skal blandt andet lagres i minimum 6 måneder. Der bruges hovedsageligt de samme slags druer, og derfor kan de for mange smage meget ens. Her er det anderledes med brandy. Det er en fælles betegnelse, som hele verden må bruge om destilleret vin. Druesorter, fade, liggetid og område kan variere meget. På den måde er der store chancer for, at finde en udgave der passer dine smagsløg. 

 

Kendt brandy

Armagnac er nok mest kendte af slagsen. Den er kendt som den store udfordre til cognac, og i manges øjne, er kvaliteten sammenlignelig. Armagnac produceres på 3 forskellige druesorter, hvor Bas-Armagnac er den der bruges i mest aromatiske. Ligesom med cognac, findes der i Armagnac også forskellige klasser, som inddeles efter, hvor mange år den har ligget på fade. Armagnac har faktisk en historie, der går længere tilbage end cognac, men området som helhed, har ikke været gode til at brande sig selv. Det var de i Cognac, og derfor mener man, at de løb med prisen som “det bedste område” for brandy. Både spanien og italien leverer også fine brandyer, som vi stærkt anbefaler, at man prøver. Det er let at gå ud at købe en cognac, men priserne kan være en smule dyre i forhold til kvaliteten. Går man udenom det område, er der gode muligheder for at få en ekstraordinær smagsoplevelse.  

Brandy priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Brandy hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.