Pakketilbud

Ange totala färdiga paket med utsökta produkter

Många företag spenderar en massa pengar varje år för att ge några bra saker för sina anställda. Det är ett bra sätt att få medarbetarna att känna sig uppskattade och är därför goda skäl att ge några goda företagens gåvor till anställda. På Barlife finns det olika företagens gåvor du kan ge och det finns verkligen något för alla. På vissa företag väljer en som folk kan välja vad de vill ha gåvor. Vid andra företag väljer att föra en enda gåva som alla får. Vad sedan Barlife hjälpa till att leverera några företagens gåvor, som är säker på att uppskattas av hela företaget.

Barlife hjälp paketet gåvor

På Barlife vi lagt ner mycket av produkterna och godsaker som vi kommer att levereras på ett utsökt sätt. Som något nytt kan vi packa dina gåvor i så att de anländer i ett känsligt sätt. Är saker för dig själv, är det kanske inte så viktigt, men dessa är en gåva, är det klart att du skulle föredra att gåvan är insvept i ett utsökt sätt. På så sätt kan du även bestämma nivån på företagens gåvor. Är du ansvarig för de gåvor som ges vid jul eller sommar på arbete som du hittar något du gillar här. Du hittar flera saker som vi kan lätt vara till hjälp att packa ihop dem för dig så att de anländer som en riktig paket.

vin gåvor är alltid en bra present

Ska vi ge gåvor till vuxna, finns det några saker som nästan alltid faller i god jord. Det finns choklad, alla vuxna ut och som också är en bra present. Det finns också en annan gåva, som kan bestå av vin eller tillbehör för vin. De flesta vuxna är nämligen älskar vin, varför alla kommer att uppskatta en sådan gåva. Mycket få människor som har så mycket utrustning för att vin och vinflaskor. De flesta köper bara en flaska, häll det i glaset du har nu och då finns det ingen mer om det. Men du kan få en mycket mer komplett upplevelse om du kretsa ännu mer för hela erfarenhet. Som företag kan välja att ge en gåva som består av olika saker som du kan använda med vinet. Bland annat finns memorabile vin set, som har fyra olika delar. Detta paket är redan i en vacker trälåda, som passar perfekt med en gåva. I paketet får du som det viktigaste, naturligtvis, en korkskruv. Utan det är omöjligt att öppna vin och det är utan tvekan den viktigaste. Dessutom får du också en hällpip med. Det betyder att du inte kommer att droppa vin överallt vid bordet och duken. Du får också två andra föremål, som säkerligen kommer att bli väl mottagen. Dina anställda kommer att tacka dig för en sådan gåva. du också vill ge en riktig flaska vin i paketet är också möjligt här. För det finns så många olika viner som du behöver antagligen att hitta en som kommer att matcha de prisnivåer och kvalitet förväntningar du har.

Ge gåvan av roliga tillbehör för cocktails

Skulle du ge en gåva, överväga att ge ett paket med olika tillbehör som kan användas när man gör cocktails. På Barlife kan vi erbjuda många paket som innehåller olika saker du kan använda i cocktails. Det är en perfekt present till människor som älskar att spela bartender
.  
En av de roliga paket med cocktails kallas & lsquo ; Djur cocktail dekoration och rsquoen;. Den består av olika paraplyer och irriterande. Vad alla dessa saker har gemensamt är att det finns djur på pinnar. På suger öron till exempel kan du hitta lite kul abehoveder i olika färger. Å andra halm är en vacker fisk med sin lilla orange underdel fastnat på sugröret. Det finns också de klassiska drinkar hålla med flamingo som ser kul och exotiska ut. Ska det vara ännu större och vackrare kommer du också njuta av påfågel, som är på toppen av en dryck pinne som kan stå i en läcker mojito eller pina colada. För att ge det här paketet en gåva är en självklar idé och det är något som de flesta part människor kommer att njuta av mycket.

Olika bar verktyg är en bra present

Måste ges företagens gåvor är oftast viktigt att detta är något ganska allvarligt. Eftersom du vill reflektera mot de anställda som du är ett seriöst företag. Därför kan det vara så att det inte är den bästa idén att ge paket med bar verktyg som företagspresent. En sådan gåva kan vara bra i många andra situationer. Bland annat, det fungerar bra för den du vet vem älskar att vara bartender och kanske utbildas. Han kommer att behöva många olika saker och därför kan det vara en underbar sak att ge en starter.
Sätt fallande sortering
Page
 1. Gin og Tonic: Geranium - Pakke 00005Barlife
  Gin og Tonic: Geranium - Pakke
  782,00 kr
 2. Gin og Tonic: Oxley - Pakke 00006Barlife
  Gin og Tonic: Oxley - Pakke
  995,00 kr
 3. Liverpool-serien - Pakke 00007Barlife
  Liverpool-serien - Pakke
  1 422,00 kr
 4. Gin og Tonic: Buss No 509 - Pakke 00008Barlife
  Gin og Tonic: Buss No 509 - Pakke
  782,00 kr
 5. Gin og Tonic: Gin Gold - Pakke 00009Barlife
  Gin og Tonic: Gin Gold - Pakke
  639,00 kr
 6. Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke 00010Barlife
  Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke
  1 863,00 kr
 7. Gin og Tonic: Mr. Copperhead - Pakke 00013Barlife
  Gin og Tonic: Mr. Copperhead - Pakke
  924,00 kr
 8. Gin og Tonic: Black Batch - Pakke 00014Barlife
  Gin og Tonic: Black Batch - Pakke
  924,00 kr
 9. Gin og Tonic: Den til pigerne - Pakke 00015Barlife
  Gin og Tonic: Den til pigerne - Pakke
  568,00 kr
 10. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  710,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Barlife hjælper med at pakke gaverne

Hos Barlife gør vi meget ud af, at produkter og de lækre sager vi har bliver afsendt på en lækker måde. Som noget nyt kan vi pakke dine gaver ind, så de ankommer på en delikat måde. Er tingene til dig selv er det måske ikke så vigtigt, men er der tale om en gave er det klart, at du vil foretrække at gaven er pakket ind på en lækker måde. På den måde kan du også selv bestemme indholdet af firmagaver. Er du ansvarlig for de gaver, som skal gives til jul eller sommer på arbejdet kan du finde noget du kan lide her på siden. Finder du flere forskellige ting kan vi sagtens være behjælpelige med at pakke dem sammen til dig således, at de ankommer som en rigtig pakke.

Vingaver er altid en god gave

Skal man give gaver til voksne mennesker er der nogle få ting, som stort set altid falder i god jord. Der er chokolade, som alle voksne kan lide og som også er en god gave. Der er dog også en anden gave, som kan bestå af vin eller tilbehør til vin. De fleste voksne er nemlig vilde med vin, hvorfor alle vil sætte pris på sådan en gave. Det er de færreste, der har så meget udstyr til vin og vinflasker. De fleste køber blot en flaske, skænker den op i de glas man nu har og så er der ikke mere ved det. Man kan dog få en langt mere gennemført oplevelse hvis man kredser endnu mere for hele oplevelsen.

Som firma kan man vælge at give en gave, som består af forskellige ting man kan bruge med vinen. Blandt andet findes der Memorabile vinsæt, som har fire forskellige dele. Denne pakke er i forvejen i en flot trækasse, som passer perfekt til en gave. I pakken får du som den primære ting naturligvis en proptrækker. Uden den er det umuligt at få åbnet vinen og det er uden tvivl det vigtigste.

Derudover får du også en skænketud med. Den gør, at du ikke kommer til at dryppe vinen ud over det hele på bord og dug. Derudover får du to andre genstande med, som helt sikkert vil falde i god jord. Dine medarbejdere vil takke dig for sådan en gave. Ønsker du også at give en rigtig flaske vin i pakken er dette også muligt her på siden. Der findes nemlig så mange forskellige vine, at du nok skal finde en, der vil passe til prislejet og kvalitetsforventningerne du har.

Giv gave med sjovt tilbehør til cocktails

Skal du give en gave kan du overveje at give en pakke med forskelligt tilbehør, der kan bruges når der skal laves cocktails. Hos Barlife kan vi tilbyde mange pakker, som indeholder forskellige ting du kan bruge i cocktails. Det er en oplagt gave til folk, som er vilde med at lege bartender.

En af de sjove pakker med cocktails er en, der hedder ‘Dyr cocktail dekoration’. Den består af forskellige paraplyer og drinkspinde. Det som alle disse ting har til fælles er, at der er dyr på pindene. På sugerørerne kan man for eksempel finde nogle sjove abehoveder i forskellige farver. På andre sugerør er der en smuk fisk, som med sin lille orange krop sidder fast på sugerøret. Der er også den klassiske drinkspind med flamingo, som ser sjov og eksotisk ud. Skal det være endnu større og flottere vil du også nyde påfuglen, som er oven på en drinkspind, som kan stå i en lækker mojito eller pina colada. At give denne pakke i gave er en oplagt ide og det er noget, som de fleste festglade mennesker vil nyde rigtig meget.

Forskellige barredskaber er en god gave

Skal der gives firmagaver er det for det meste vigtigt, at der er tale om noget forholdsvis seriøst. For man ønsker at afspejle overfor medarbejderne, at man er et seriøst firma. Derfor kan det være, at det ikke er den bedste ide at give pakker med barredskaber som firmagave. Sådan en gave kan dog være god i mange andre situationer. Blandt andet fungerer det godt til den man kender, som er vild med at være bartender og som måske endda er ved at blive uddannet. Vedkommende får brug for mange forskellige ting og derfor kan det være en skøn ting at give et starterkit.

Pakketilbud priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Pakketilbud hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna