Kaffe

Kaffe

Det är de flesta människor som uppskattar en god kopp Kaffe , och detta åtgärder i fråga, särskilt om det är bryggt med några bra kaffebönor och med en bra kaffe < / a> .

Med kaffe håller dig vaken gäster

En av de stora fördelarna med kaffe är naturligtvis som håller gäster vaken i en restaurang och det kan vara otroligt många fördelar. Bland annat är det en bra idé att hålla folk vakna om de sitter i baren och är på väg att somna. Sedan är det bara att sätta en god kopp kaffe över och snart alla människors näsborrar koger och alla kommer att leta efter källan till denna läckra doft, helt plötsligt kan lukta. Det kan vara en mycket intensiv sensorisk upplevelse när plötsligt kaffet på en plats där det fanns kaffe tidigare och sedan kommer att lukta från den mörka drycken smyga in alla människors näsor och allt kommer snart att lämna drycken de också var i tid att dricka i en av de många cocktailglas , som du har i baren. Detta innebär att om du har en bra maskin som kan göra kaffe så det kan faktiskt vara så att du definitivt inte behöver ha en dörrvakt att gå runt och kasta alla ut. Kanske en maskin som kan göra en bra espressokaffe lika effektivt som en så stor, kraftfullt verktyg. För när du äger en bar, vi vet att en av de stora problem som alltid stött på är att människor helt enkelt inte bry sig om att gå hem när baren stängs. Även om det tre gånger har sagt till dem som nu ut sista varvet, då är det som om folk bara aldrig riktigt förstå vad som sägs och de insistera på att stanna kvar hos sina halvtomma ölglas , som nu är inte värda så mycket.  

Sätt fallande sortering
Page
 1. Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg 250496
  Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg
  326,00 kr
 2. Te Masters Rooibos Vanillla - Pickwick 244767
  Te Masters Rooibos Vanillla - Pickwick
  107,00 kr
 3. Te Masters Earl Grey - Pickwick 244765
  Te Masters Earl Grey - Pickwick
  107,00 kr
 4. Te Masters Green Lemon - Pickwick 244761
  Te Masters Green Lemon - Pickwick
  107,00 kr
 5. Te Lakrids Swing - Pickwick 1 KG 234016
  Te Lakrids Swing - Pickwick 1 KG
  283,00 kr
 6. Kaffebønner Lorenzo Napolitano - Gevalia 1 kg 204887
  Kaffebønner Lorenzo Napolitano - Gevalia 1 kg
  283,00 kr
 7. Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG 203290
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG
  340,00 kr
 8. Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG 203288
  Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG
  283,00 kr
 9. Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG 202255
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG
  241,00 kr
 10. Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG 184140
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG
  198,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Vælg kaffe der passer til maskinen

Når du skal købe kaffe, er det vigtigt at holde øje med, om du skal bruge hele bønner eller malet kaffe. Man hører ofte, at friskkværnede bønner, giver den bedste smag, Det kan ikke sige så enkelt. Det handler i høj grad om vandtemperatur og det tryk, som kaffen brygges under. I dag males og pakkes kaffe meget anderledes, end det gjorde i starten. Derfor kan de holde sig længere, og beholde smagen meget bedre. Både malet kaffe og hele bønner, skal opbevares korrekt, for kunne holde på sin smag. Opbevar altid kaffe i en lufttæt beholder, og gerne et køligt sted. Det kan eksempelvis være i et skab eller en skuffe i køkkenet. Forsøg at vælge et skab, der ikke står op ad køleskab, fryser eller ovn, da de udleder varme, når de anvendes.

Te til enhver smag

De fleste kan smage forskel på kaffe, men for mange er der ikke så stor smagsforskel, som ved te. Te bliver drukket meget i Skandinavien, men det er spredt ud på mange forskellige smage. Er du i tvivl om, hvilke smage du skal vælge, så er Earl Grey, grøn te og te med frugtsmag, nogle af de mest populære. Te har den fordel, at kan købes i små pakker, som ved korrekt opbevaring, bevarer meget af smagen. Vores sortiment indeholder nogle af de mest kendte kvalitetsmærker. Pickwick te er kendt over hele verden, på grund af deres høje kvalitet, og store udvalg af smage. Med pickwick te kan du helt sikkert finde en smag, som du og dine gæster vil værdsætte. Earl Grey og English Breakfast er et par gode smage fra Pickwick te, hvis du skal servere en brunch. 

Opbevaring og opskrifter med te

For at bevare friskheden og smagen, er der en række gode råd, som du kan følge. Der er fem ting, som der er vigtige, ved din opbevaring. Det gælder både, hvis du har købt de i løs vægt, eller du har købt det i små tebreve. Te skal opbevares tørt, køligt, mørkt og helst i en lufttæt beholder. Ud over disse fire råd, så er det en god ide, at stille det et andet sted end dine krydderier. Dette gælder især, hvis ikke teen bliver opbevaret i en lufttæt beholder. Hvis du stiller din beholder i et køkkenskab, så forsøg at placere den, så den ikke står op ad nogle hvidevarer. Hvidevarer generer en smule varme, når de er i brug. Og så skal du selvfølgelig huske en ordentlig rengøring af dine maskiner.

Kaffe priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Kaffe hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna