Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Gin - Find et godt gin tilbud til baren eller privaten (Stort udvalg)
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Gin

Gin

Gin är en mycket mångsidig alkohol. Det kan drickas direkt i cocktails eller naturligtvis i den klassiska gin och tonic. Jämfört med andra typer av alkohol har med gin mycket lösa riktlinjer. För att du måste ringa en alkohol gin, måste den ha en halt av minst 37,5% alkohol och den primära smak måste enbär.

Det ger olika destillerier möjlighet att vara kreativa och innovativa när de behöver för att producera ny Ginner. Detta utnyttjas i hög grad, och det finns en myriad av olika nya och spännande typer av gin. Gin kan därmed innehålla många olika och ovanliga ingredienser som väcker nya smakkombinationer att leva. Detta gör det möjligt att göra nya och spännande cocktails, där gin kan inkluderas hundratals olika sätt.

Gin och tonic

gin och tonic har funnits sedan 1800-talet. Med ingredienser gin, tonic, is och alla garnering är en enkel dryck som är lätt att göra. Men även gin och tonic är lätt att gå till, det är långt ifrån en tråkig drink och njuta av det i stor skala över hela världen.

Det finns många olika typer av tonic vatten, och det är viktigt att hitta en som passar valet av gin. Det viktigaste i en bra gin och tonic är. till tonicvanden stöder smak anteckningar i ginnen och inte överskugga dem. Om ginnen till exempel, har blomstrat och fräscha konstaterar att många av de modernare Ginner har, lite sötare tonic vatten vara ett riktigt bra val.

Vissa brännerier gör även sin egen tonic som passar ginnen. Destilerías MG står både bakom den populära spanska Gin Mare och tonicvanden 1724 Tonic Water. Är du osäker på vilken tonic, måste du välja Fever-Tree Premium indiska Tonic Water ett bra förslag. Det går bra med många olika typer av gin och är också det föredragna valet för många destillerier, när de lämnar sitt gin med tonic vatten.

För lite extra smak och finish, kan du välja att garnitere din gin och tonic - det kan till exempel med citron, lime, gurka, en kvist rosmarin eller ens druvor. En bra tumregel är att garnitere med en ingrediens som redan finns i ginnen, till exempel gurka om du dricker en gin och tonic med Hendrick och rsquo; s Gin. Men du kan också experimentera med alternativa garnering och hitta nya, läckra smaker. Med gin och tonic är därför massor av olika alternativ och kombinationer, och det är bara fantasin som sätter gränserna.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Nöje färger gör gin kul

När det gäller många typer av alkohol, sedan kommer de i endast en färg och i vissa fall i två olika färger. Här är några exempel vodka Som ett exempel, vilket vanligtvis endast kommer i en färg är faktiskt färglös, eftersom det är transparent. Med den vackra gin kan du få lite mer tid på gatan när du faktiskt kan få det i många färger. Som vi alltid förstår oss att hålla en stor fest här med Barlife då kan du givetvis hitta denna läckra drink i många olika färger. Om du är bara den röda färgen kan du köpa en hallon gin. Detta förutsätter, som ni förmodligen gissat, naturligtvis, också gillar smaken av hallon. Men det är trots allt väldigt få som inte gillar denna smak, så att du förmodligen kommer att vara stor anhängare av den. En annan och mycket exklusiv typ av gin är den så kallade saffran gin. De flesta människor kommer förmodligen vet att bara saffran den dyraste kryddan i världen, men du kan inte titta på priset på denna gin. Kostnaden är inte mer än de andra mycket utmärkte typer av gin, som vi kan erbjuda. Förutom att vara exklusiv på grund av dess inneboende spice så det är också exklusivt på grund av sin vackra färg. Den har en orange färg, vilket sannolikt kommer att fuska många som inte gör det vid första anblicken skulle kunna tro att det är en gin, men kanske närmare till någon form av frukt likörer.