Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Spiritus

Andar

En av de viktigaste när det gäller olika sociala sammankomster det som serveras sprit. Här är det naturligtvis inte att det nödvändigtvis måste vara något viss typ av sprit, men bara att det finns några olika typer att välja mellan kommer att vara något som alla uppskattar.

Olika typer av drycker i baren

En plats som mycket ofta föremål och mötesplats för olika sociala konstellationer det är en klassisk bar, och om det är något som du har i en bar, det är sprit. Och man kan också säga att om det är något som en bar måste ha för att vara en bar, det är sprit. Och eftersom vår kunskap passar just bra med bar och vad en bar som innehåller, då har vi ett mycket stort urval av olika stroke sprit som du kan njuta. Vi anser att det borde finnas något för alla, eftersom det endast är genom att ha något för alla dina gäster som du kan göra dem alla nöjda
.  
en av de mycket goda typer av drycker som du kan njuta på Barlife är den kritikerrosade rom Zacapa, som kommer från Guatemala, som kännetecknas av sol och vulkaner. Här kan man nästan se sockerstänger växa eftersom det händer så snabbt och det är också just detta socker, som används för att göra just den här typen av rom. Om du måste tjäna en god rom i hans bar, då denna typ av ande är en idealisk plats. För det är så att denna rom är så mjuk och rund smak som de flesta kommer att gilla det och njuta av det mycket. Detta beror på att värmen från sydligare breddgrader har bidragit till att mogna dessa sockerrör på ett helt säkert sätt, vilket innebär att du kan njuta av denna dryck precis som du vill. Det är dock inte att du bara kan njuta av denna ROM intresse i ett glas med isbitar, för om du behöver för att skapa utsökta lyx cocktails, kan du också välja att hälla rom i glaset med en annan typ av mixer. Det kan vara till exempel, du vill göra en Dark & ​​lsquo; n & rsquo; Stormy, som innehåller just denna typ av anda. Dessutom är det också viktigt att du se till att ha ginger beer, som är en annan mycket viktig ingrediens i denna typ av dryck.
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

En lut från varma länder

En annan typ av anda som du hittar på denna sida är naturligtvis tequila, som är mycket populär bland många människor. Bland annat kan du njuta av mycket väl kända och erkända Patr & oacute; n Spirits Company, som skapades 1989. De ville denna tequila producerar finaste tequila, som bör göras för att 100% blå agave, vilket är vad du gör verklig tequila på. Det är en dryck som görs i Mexiko och det är en av anledningarna till varför det har en sådan härlig smak. Om du gillar underbara smaker, då du kommer utan tvekan att älska den här typen av anda som även lagras i 12 månader eller mer. Och denna lagring har skett i vitt egetrædsfade som också är liten och vitt.
En annan riktigt Thanks sprit är den klassiska gin som har smak av enbär och cederträ, eftersom den är gjord av. Här är några exempel den vackra gin Finsbury Dry, som har mycket historia bakom dem, och det är mycket populärt. Det skapades först tillbaka i 1740 och det är en traditionell gin. Redan i dag, som har passerat 270 efter gamla recept i kopparkittlar gjordes, är det fortfarande bra och faktiskt smakar som när den skapades. Så välj en drink som har en historia och att de flesta gillar, så är det antagligen en gin som du måste köpa. Och om dina gäster inte särskilt mycket gin, så att de kan blanda upp det med något annat.