Loading...

Rengöring av delfinglas - TS 3100

Varenummer
9937
PRISGARANTI
1 761,00 kr

Beskrivning

Med TS 3100 kan glasen tvättas på rekordtid


TS 3100-glasrengöringssystemet tar bara upp en liten del av diskbänken och låter dig både tvätta glasen med tvål eller skölja dem med kallt vatten. Båda alternativen är åtskilda från varandra. Med TS 3100 är du garanterad en maskin som inte hoppar runt, eftersom den är utrustad med 4 kraftfulla sugkoppar i botten. Maskinen kan användas på alla vanliga avlopp.
TS 3100-systemet är format som en romb och kan därför ta alla vanliga och stora glasögon. Dessutom är TS 3100-systemet utrustat med en smutsavvisande yta och ett teleskopiskt rengöringsmedel som innehåller en garderobskydd för att skydda glasets kant. Detta gör att borsten enkelt kan tas bort, bytas ut och rengöras eftersom den har en bajonettförslutning. Överflödet är triangulärt och är fäst vid behållarens hörn. Den kan enkelt tas bort och sköljbehållaren kan lätt tömmas.
Teleskoprengöraren är helt infällbar, så glasen sköljs helt inifrån och ut med kallt vatten. Omedelbart kan du ta glasögonen för nästa syfte. Dessutom är den här teleskopiska sköljmaskinen fri att ta bort och spara utrymme när du är klar med att använda den. Sluta tänka på smutsigt glas, för TS 3100 gör det möjligt att skynda på glas.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna