Loading...

Rengöringsmedel för delfiner - TS 2100

Varenummer
9938
PRISGARANTI
2 220,00 kr

Beskrivning

Med TS 2100 kan glas tas enkelt och snabbt


TS 2100-glasrengöringssystemet tar bara upp ett litet område i diskbänken och låter dig både tvätta glasen med tvål eller skölja dem med kallt vatten. Båda alternativen är åtskilda från varandra. Med TS 2100 är du garanterad en maskin som inte hoppar runt, eftersom den är utrustad med 4 kraftfulla sugkoppar i botten. Maskinen kan användas på alla vanliga avlopp.
TS 2100-systemet är utrustat med en smutsavvisande yta och ett teleskopiskt rengöringsmedel som innehåller en garderob belagd med gummi för att skydda glasets kant. Detta gör att borsten enkelt kan tas bort, bytas ut och rengöras på grund av en bajonettförslutning. Överflödet är triangulärt och är fäst vid behållarens hörn. Den kan enkelt tas bort och sköljbehållaren kan lätt tömmas.
Teleskoprengöraren är helt infällbar, så glasen sköljs helt inifrån och ut med kallt vatten. Omedelbart kan du ta glasögonen för nästa syfte. Dessutom är den här teleskopiska sköljmaskinen fri att ta bort och spara utrymme när du är klar med att använda den. Sluta tänka på smutsigt glas, för TS 2100 gör det möjligt att skynda på glas.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna