Isbitar

Falska stern poster för show  

En riktig cocktail ska vara kall, vilket naturligtvis inte sker av sig självt. För att göra en drink kall man måste se till att du har is , vilket är nödvändigt i varje bar.
De isbitar är tid i baren < / em>
Om du har en bar, är det mycket viktigt att du ser till att alltid ha många isbitar. För det är så att om du har många kuber alltid kommer att se bättre än en plötsligt tar slut isbitar, som kan vara riktigt irriterande. Därför bör man alltid ha några isbitar för att ta i människors drycker.
Akryl isbitar kan vara bra
De flesta barer alltid se till att ha en hel del < span style="color:#0000ff;"> drycker garnering , som säkerligen är också dekorera väl när som skall serveras drycker. Det kan vara allt från sugrör och drycker pinnar för olika drycker smycken gjorda av glitter folie. Men något som många så tyvärr glömma är att det är inte bara i drycker som måste ornament. För det första att folk ser när de kommer till ett ställe, baren och därför är det en god idé att se till att du har en bar med massor av toppings så det hela är inte så tråkigt. En av de saker som du kan klä med den enorma cocktailglas , som kommer att pryda väl på den sida av stången. I dessa gigantiska cocktailglas, är det dumt att placera riktiga isbitar. För riktiga isbitar gjorda av vatten de smälter snabbt och det ser plötsligt inte så roligt längre. På Barlife hittar du akrylisterninger som ser ut som riktiga isbitar på en kula, men inte av vatten, men akryl. Detta innebär att iskuberna inte smälter, eftersom de inte är tillverkade av ett material som kan smälta. Men vad de har gemensamt med rätt isbitar håller på att dekorativa så mycket och att de ser exakt samma sätt. På Barlife kan du köpa en förpackning med akryl isbitar som innehåller cirka 40 isbitar. Med ett enda paket, du har därmed mer än tillräckligt för att fylla ett stort cocktailglas sedan 40 av dessa akrylisterninger skrymmande.


Sätt fallande sortering
 1. Stål Isterninger 6pk Mixology D/SS6
  Stål Isterninger 6pk Mixology
  298,00 kr
 2. Blå Silicone isterningsform 15 rum BTBL3349
  Blå Silicone isterningsform 15 rum
  141,00 kr
 3. Rød Silicone isterningsform 6 rum BTBL3350
  Rød Silicone isterningsform 6 rum
  141,00 kr
 4. ISTERNINGER GENANVENDELIGE PK Á 18 STK. 4 ASS. FARVER 9007107
  ISTERNINGER GENANVENDELIGE PK Á 18 STK. 4 ASS. FARVER
  41,00 kr
Sätt fallande sortering

Isterninger der løfter din drink

Om du har gæster på besøg privat, eller du skal servere drinks for gæster i en rigtig bar, så handler det om at give god oplevelse. Drinken skal laves til perfektion, med de rigtige ingredienser, men det også vigtigt, at den ser flot ud. Enten de ægte af slages eller nogle der lavet af eksempelvis granit. For at lave nogle flotte isterninger kan man bruge isterningebakker. Isterningebakker fås i forskellige størrelser, og med forskellige forme til selve isterningen. Med de rette isterningebakker er det muligt at lave runde, eller store firkantede der er op til 4x4 centimeter. Isterningebakker kan fås i mange forskellige størrelser, så det er muligt at fryse mange på en gang. Skal dine drinks serveres i høje cylinderformet glas, så skal du have en isterningebakke, som kan lave cylinderformet isterninger. Det vil løfte drinken til ny højder.  

Runde isterninger

Vi kender alle de almindelige og kedelige slags. Deres eneste funktion er at køle en drink ned. Skal du servere en lækker Gin & Tonic for dine venner til sommer, så er der en ting, som virkelig vil imponere. Store runde isterninger vil helt sikkert løfte din Gin & Tonic eller anden drink. Koala Iceballs er den nemmeste vej til at lave dem. De specielle forme gør det problemfrit at lave perfekt runde kugler. Det er blot at hælde vand i den ene halvdel af formen. Når det er gjort lægger man den anden del oven på. Små huller i den øverste del sørger for, at luften kan presses ud. Skal du virkelig imponere, så kan du hælde forskelligt garnish i formen. Du kan eksempelvis bruge revet citronskal, agurk eller forskellige bær. Det giver en flot effekt, når isterningerne ligger i glasset. Der ud over kan det også afgive lidt smag til drinken.

Whiskey sten

I stort set alle drinks og cocktails er is en nødvendighed, og det gør ikke noget, at isen smelter lidt. For nogle enkelte drikke forholder det sig anderledes. Når der serveres whiskey, er der stor uenighed om, hvordan den rigtigt skal serveres. Ofte handler det mest om, hvordan man selv kan lide sin whiskey bedst. Nogle sværger til, at en whiskey skal serveres i et glas med stor åbning og have stuetemperatur. Andre ønsker den afkølet med eller uden isterninger. Til de der ønsker en afkølet whiskey uden at isterningerne afgiver vand, findes whiskey sten. Whiskey sten er normalt lavet af granit eller marmor, og holder på kulden ligeså godt som isterninger. Dette er den optimale måde at afkøle en whiskey. Whiskey sten skal ligge i fryseren i 2-3 timer, så er de klar til brug. Det kan bruges igen og igen og afgiver ikke smag.

Isbitar priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Isbitar hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna