Drycker Recept - Cocktail Böcker med läckra drinkar ✓

Hitta de bästa drinkrecept alla har varit i en situation där du måste göra en drink, och minns inte vilka ingredienser du behöver. Med rätt cocktail bok, kommer du aldrig att få i denna situation. På Barlife har vi ett stort urval av böcker som kan bidra till din inre bartender framåt. Det finns allt från böcker med klassiska cocktails och böcker som experimenterar mer med ingredienserna. Läs mer om böckerna och utrustning som används här:
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Bog: Gin - The Manual(U) 17294
  Bog: Gin - The Manual(U)
  470,00 kr
 2. GIN bogen GIN
  GIN bogen
  426,00 kr
 3. Gin,Tonic&tilbehør GT-IBBG
  Gin,Tonic&tilbehør
  112,00 kr
 4. Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog FTA2100
  Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog
  782,00 kr
 5. 32%
  SALE
  Den Ultimative Bar Bog 2427
  Den Ultimative Bar Bog
  Special Price 241,00 kr Regular Price 354,00 kr
 6. Is opskrift bog - Andrew James AJ000091
  Is opskrift bog - Andrew James
  212,00 kr
 7. Cocktail Sæt Med bog 10967
  Cocktail Sæt Med bog
  639,00 kr
 8. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  283,00 kr
 9. Gin,Tonic&tilbehør GT-IB
  Gin,Tonic&tilbehør
  112,00 kr
 10. 100 Cocktail Opskrifter 10253BM
  100 Cocktail Opskrifter
  70,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Drycker Recept för din favoritdrink Verkliga bartenders behöver inte använda recept varje gång de behöver för att göra drinkar. Precis som alla andra, började de någonstans, och det har troligen letat i olika böcker med cocktails recept. Här kan du bli en mästare i att göra Gin och Tonic genom att ha en receptbok som behandlar detta för att hitta sin favoritcocktail, finns det bara två alternativ och att lära sig dessa, det finns bara en. För att hitta sin favoritcocktail, kan du besöka en hel del barer och trial and error. Alla har försökt att få serveras en läcker drink på en bar, och även om du be om receptet, så det glöms bort nästa dag. Det andra alternativet är att köpa en cocktail bok och trial and error. Fördelen med böcker är att du kan markera sina favoriter, och har alltid dina drycker recept till hands. Med en cocktail bok till hands, du är alltid noga med att servera läckra drinkar för dina gäster, även om du har glömt receptet i farten. Experimentera med din cocktailsDet första du bör göra om du vill vara en bra bartender är att se till att du har bemästrat en bra bas för cocktails och drinkar. Det finns en mängd olika klassiska cocktails som vill sitta på ryggen. När du har bemästrat de olika smaker som olika ingredienser och alkohol ger, kan du börja experimentera. Ett bra sätt är att börja göra sin egen lilla twist på klassiska cocktails recept. För att du kan välja att ha en bok med cocktailrecept som är mer experimentellt. Det är alltid bra att utöka dess smak horisonter med olika typer av alkohol och garnering. Vem skulle inte vilja överraska gästerna med cocktails, de har inte smakat förut, och sitter i garderoben. Övning ger färdighet, men för att man inte ska börja om från början, är det smart att använda en bok med drinkrecept. Skapa din perfekta gaveHar en inre bartender det måste finnas, då är det en bra idé att ha köpt några olika böcker med cocktails recept. Det bidrar till att skapa en bra bas för sina färdigheter bakom baren. Likaså är en cocktail bok en perfekt present till honom eller henne, som älskar att tjäna goda drinkar för sina gäster. Är det en nybörjare, även behöver något bar utrustning för att komma igång, kan du kombinera en god cocktail bok med en barudstyrssæt.
drycker Recept priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa drycker Recept hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna