Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Isbitar - Cocktailtillbehör
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Isbitar

Falska stern poster för show  

En riktig cocktail ska vara kall, vilket naturligtvis inte sker av sig självt. För att göra en drink kall man måste se till att du har is , vilket är nödvändigt i varje bar.
De isbitar är tid i baren < / em>
Om du har en bar, är det mycket viktigt att du ser till att alltid ha många isbitar. För det är så att om du har många kuber alltid kommer att se bättre än en plötsligt tar slut isbitar, som kan vara riktigt irriterande. Därför bör man alltid ha några isbitar för att ta i människors drycker.
Akryl isbitar kan vara bra
De flesta barer alltid se till att ha en hel del < span style="color:#0000ff;"> drycker garnering , som säkerligen är också dekorera väl när som skall serveras drycker. Det kan vara allt från sugrör och drycker pinnar för olika drycker smycken gjorda av glitter folie. Men något som många så tyvärr glömma är att det är inte bara i drycker som måste ornament. För det första att folk ser när de kommer till ett ställe, baren och därför är det en god idé att se till att du har en bar med massor av toppings så det hela är inte så tråkigt. En av de saker som du kan klä med den enorma cocktailglas , som kommer att pryda väl på den sida av stången. I dessa gigantiska cocktailglas, är det dumt att placera riktiga isbitar. För riktiga isbitar gjorda av vatten de smälter snabbt och det ser plötsligt inte så roligt längre. På Barlife hittar du akrylisterninger som ser ut som riktiga isbitar på en kula, men inte av vatten, men akryl. Detta innebär att iskuberna inte smälter, eftersom de inte är tillverkade av ett material som kan smälta. Men vad de har gemensamt med rätt isbitar håller på att dekorativa så mycket och att de ser exakt samma sätt. På Barlife kan du köpa en förpackning med akryl isbitar som innehåller cirka 40 isbitar. Med ett enda paket, du har därmed mer än tillräckligt för att fylla ett stort cocktailglas sedan 40 av dessa akrylisterninger skrymmande.


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida

Vi har också isbitar metall

Detta är inte bara akryl kuber som vi har i Barlife. Några andra isbitar, som vi också kan erbjuda våra kunder isbitar gjorda av metall. Dessa isbitar dekorera bra på många sätt. Till exempel kan du placera dessa isbitar i sin bar, som kommer att se mycket skala ut. En förpackning innehåller 4 st., Så att bara ett fåtal paket för att få dem att se riktigt festlig ut. En annan sak att göra är att låta dessa isbitar är gjorda av metall, dekorera kontoret. För de flesta människor som äger en bar eller någon annan form av gästfrihet har ett kontor, av vilka många består främst av olika göt relaterade saker såsom flaskor och andra tillbehör. Men det finns ingen anledning till varför inte göra något ur sitt kontor så att du känner verkligen hemma och så att du kan känna att du faktiskt arbetar i en bar även om du sitter ute efter och göra något som är lite mattare. Och för att få precis den rätta atmosfären till exempel kan du överväga om du ska placera några meta listor poster på bordet så att du verkligen kan bli påmind om en verksamhet hela tiden.

Om du har kunder som är planerade att träffa på kontoret kommer utan tvekan gillade också att det finns lite barrelateret ornament som isbitar gjorda av metall eller akryl, för den delen, eftersom de kommer också att älska till varumärket rätt bar atmosfär på kontoret.