Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Drinksopskrifter - cocktailbøger med lækre drinks
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Drinks recept

Böcker med drinkar recept är den perfekta presenten  

Alla har varit i en situation där du måste göra en drink och inte kommer ihåg vilka ingredienser du måste ha i denna dryck. Detta kommer att undvika om du bryr dig att ha några drinkrecept , som du alltid kan slå upp.

minnas Guru kräver att du känner till dem

Många kanske tror att om du är en riktig bartender behöver du inte att ständigt titta på recepten drycker, och det kan också vara något om. Men för att du kan lära dessa recept i huvudet, krävs det att du har lärt dem. Och om du måste lära dem, så är det mest uppenbara att göra, att köpa en bok där du har alla dessa drinkrecept in. På Barlife säljer vi många böcker, där du kan se alla huvud drycker recept på. Och om det skulle vara ett recept som inte finns med i listan, även om detta strider mot alla förväntningar, kan du enkelt lägga till den genom att skriva ner det på ett papper och lägg den i denna bok av drinkrecept så att du har dem alla sammanfattas. Bland annat hittar du den klassiska boken, där du kan hitta många olika drinkrecept från Andrew James. Detta book'll snabbt lära dig hur man förbereder de olika blandare och alkohol i en cocktailglas och tjänar dem sedan till perfektion. För den här boken lär dig mycket klassiska drinkar recept som man bör bartendern behöver lära sig. En av de många böcker som du kan hitta på Barlife webbplats är en bok som lär dig hur man gör en drink varje dag på året. Detta innebär att det är en dryck som innehåller 365 drinkrecept. På så sätt kan du vara säker på att du har en bred kunskap om många olika drycker  


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida

Också recepten mer experimentella drycker är

Det första du bör göra, som ny bartender kursen är att se till att komma ihåg många drinkrecept. För när du har varit i gång på ett tag det inte fungerar, att du ständigt tar sig tid att leta upp i en bok att hitta rätt drinkrecept, eftersom det kommer att ta tid, vilket kommer att göra kön blir längre och längre och det har potential att kosta mycket pengar. Så det första du bör göra är att be en erfaren bartender om vilka drycker recept du behöver veta. När bartendern är osannolikt att ha tid att granska alla recept drycker du behöver förmodligen även att läsa på lektionen, som du enkelt kan göra med en bok från Barlife full av de viktigaste drinkrecept. När du har lärt dig alla de mest klassiska drinkrecept utantill, kan du gå vidare och lära sig lite mer experimentella drycker. En del av dessa drycker kommer att kräva olika cocktail tillbehör, men det är allt något som du kommer att kunna läsa upp i drinkrecept.

Efter experimenterande kommer skapelser

När du har lärt dig mer experimentella drycker recept som du kan göra med några av de böcker som du hittar i Barlife, har du de bästa förutsättningarna för att göra dina egna skapelser. För att det ska göra dina egna skapelser kräver att du har riktigt bra grepp om befintliga drinkrecept och olika ingredienser som du normalt använder för att göra drinkar. För bara när du har riktigt bra grepp om detta kan man gräva i att göra din egen drinkrecept. Och vem vet, kan det vara så att en dag sluta med en bok om Barlifes webbplats där världen kan komma att lära sig om sin Guru.