Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Sugerør - udvalg af sugerør til baren eller festen derhjemme
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Sugrör

sugrör för din privata fest  

Det finns otaliga situationer som kännetecknas av att man behöver sugrör , och detta gäller både privata situationer och andra evenemang.
För en riktig cocktail måste du sugrör
Om du vill göra en riktigt läcker cocktail är en av de viktigaste att ha ett sugrör, som också måste passa drinkar du väljer att tjäna. När du har en bar och slangar många drinkar över disk, är det naturligtvis viktigt att ha rätt cocktail utrustning som det faktiskt är så viktigt att man kan säga att det är en förutsättning för att servera drinkar. För om du inte har rätt verktyg och rätt saker för att tjäna cocktail in, då är det självklart lite svårt att tjäna de läckra färgglada drinkar. En av de viktigaste delarna av en god cocktail är vad det ser ut. För naturligtvis måste smaka gott och generellt vara en god cocktail, men också att det är också mycket viktigt att det ser bra ut. Detta kan säkerställas, t ex genom att hälla några fräscha färger i en cocktail, vilket ger ett trevligt utseende. Men du kan också ta andra saker i en cocktailglas med alkohol och olika vätskor, så att det ser trevligt. En del av det du kan ta i, till exempel, halm. Och detta är något mycket viktigt att ta en drink när kunderna i en bar alltid antar att det är något som de får med när man köper en cocktail. I vissa drycker är det så viktigt att det nästan självklart, eftersom att man inte ens kan dricka drycken, om du se till att ha ett sugrör i. Detta gäller till exempel om du gör en drink bestående huvudsakligen av stora iskuber. För att dricka denna dryck, inte bara berusa många isbitar du måste använda ett sugrör, som kommer att göra att du faktiskt kan bli full läckra vätska, som trots allt är vad du betalat för. Detta gäller även i vissa drycker med krossad is som du behöver ett strå. Orsaken är att vissa drycker med krossad is serveras i några mycket stora kanna , och därför känner kanske att i första hand dricka is när man dricker drycken, om det inte är du säker på att få ett sugrör eller två i nbsp &;.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Du kan också dekorera med sugrör och andra prydnadsföremål

Förutom sugrör har ofta en helt funktionellt syfte, de kan också vara bra för andra saker. Det är så att alla de strån du hittar på Barlife hemsida också kan användas för att dekorera med. För åtmin Barlife du kan bland annat hitta några exotiska sugrör, som är prydd med frukt av papper. Detta kommer att se bra ut i en dryck som du vill göra något speciellt. Dessutom kan du också hitta strån som har andra dekorationer, bland annat kan du hitta ett strå formad som glittrande palmer. Dessa strån är blanka pappersremsor runt dem, vilket ger dem en festlig look, som ser bra ut. Du kan också hitta sugrör med fest solglasögon, som ser kul och super cool ut. Vanligtvis är det inte ens eftersom det man förknippar sugrör med något som du kan ta på ögonen, men med Barlife kan faktiskt exakt hitta den. För kategori drycker ornament där du hittar strån, kan du hitta några halm formad som glasögon. Det vill säga, den vätska som du suger med halm bara vara ett spel runt ögonen innan du dricker det, vilket är en rolig gimmick för någon fest.