Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Drinkspynt - Flot udvalg af Drinkspynt i super kvalitet og fødevare godkendt.
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Drinkspynt

Drycker Dekorera dina cocktails  

Alla kommer naturligtvis överens om att när du köper en drink så är det viktigt att det smakar gott. Men något som många inte tänker på det är hur mycket drycker prydnader faktiskt har att säga.
med drycker ornament stänga din törst med ögonen
När du måste äta något, oavsett om det är mat eller dryck, så gör hjärnan är ofta så att människor som först blir mätta med ögonen. Detta innebär att om man tittar en drink, då är det bara färgerna, glaset själv och ornament drycker du ser att mättas. Därför är det självklart att det är viktigt att kretsa för drycker ornament eftersom på detta sätt gör sig en tjänst genom att få folk att känna sig som de läckra drinkar att göra. På Barlife hittar du väldigt olika drycker prydnadsföremål, hittar du bland annat olika sugrör irriterande och andra dekorationer. Så om du vill göra dina drycker är överlägsna, då du absolut inte gått förgäves Barlife webbplats.

Mycket färgglada prydnadsföremål

En av de saker som du särskilt finna med Barlife är de färgglada prydnadsföremål, som finns i många olika former. Här kan du nämna bl irriterande, finns i en pokervariant. Denna variant kännetecknas av att de har en mängd olika färger och är tillverkade i färgad, genomskinlig plast. Förutom dessa är de viktigaste funktionerna symbolerna från ett kortspel spader, ruter, klöver och hjärtan. Dessa drycker garnering är perfekt att använda om du behöver för att hålla en poker kväll och måste ha vänner och flickvänner att dricka goda drinkar. När du håller en sådan händelse kan lika gärna gå och rsquo; allt i och rsquo;, vilket kan också säga i poker, och klä upp för ett parti.  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Med tandpetare kan du knapra snittar

Du hittar också många tandpetare i Barlife och du gör detta av flera skäl. För det första är det ofta att folk frågar någon tandpetare i en bar, som de kan använda för att ge till folk om de behöver en tandpetare till tänderna. Men denna typ av drycker ornament är också bra för just detta - att klä upp en drink. Du kan också hitta tandpetare, som är dekorerad med olika papper frukt ovanpå. De kommer att vara fest fastnar i en olivolja eller liknande och servrar bargæsterne. Också ett körsbär kommer att se festlig ut i slutet av denna typ drycker smycken och en sådan drink kommer att vara oemotståndlig för dina gäster.

Med en hel uppsättning blir mycket fest

På Barlife du behöver inte begränsa dig till att köpa enskilda typer av drycker garnering. För kan du enkelt köpa en hel uppsättning, som består av olika drycker garnering. Du kan till exempel köpa olika paraplyer som båda är gjorda av blanka material och som är gjorda av tunna, färgat papper. Dessutom hittar du olika drycker pinnar i ett sådant paket. Dessa irriterande Bland annat formen av palmer, vilket kan ge en något exotisk känsla till någon fest. Dessutom hittar du också drycker ornament i form av drycker pinnar som är formade som golfklubbor, vilket är helt perfekt för slutet av golfsäsongen. Det är inte de enda drycker prydnader som du hittar i Barlife. För kan man också köpa roliga pinnar formade som svärd. Dessa är så korta att de är idealiska för att placera i ett högt cocktailglas. Och när du har placerat det här, kan du vid samma tillfälle 'spetsa' en oliv eller en cocktail körsbär eller något liknande som du vill placera i glaset. Detta kommer att vara en liten läcker mellanmål som din bar beskyddare kan äta, inte att det mättar, men i gengäld den smakar bra.