Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Drinkspinde - Stort udvalg af pinde til drinks i den bedste kvalitet
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Drinkspinde

Stort utbud av vackra och roliga drycker pinnar

irriterande kan du både göra dina drycker trevligare medan de uppfyller funktionskrav.
Rör och garnera
en av de saker som många tycker är att irriterande är bra när röra runt i cocktailglas , vilket är bra av flera skäl. I vissa drycker finns mycket socker och socker är uppenbarligen inte avsedd för att du måste suga upp det med sugrör , eftersom det då kommer att bli en mycket söt dryck som du suger upp i första hand, medan nästa du dricker kommer att smaka mycket alkohol och inte vara söt. I denna situation, kommer du att uppskatta att bartendern har placerat en drycker fastna i ett glas som på detta sätt bara för att röra runt i drycken innan du tar en klunk. På så sätt kan du vara säker på att varje klunk kommer att smaka samma och det blir & eacute; n SIP, vilket är väldigt söt och & eacute; n å andra sidan är mycket bitter. För varje tår blir någonstans mittemellan, och därmed smaka precis som de ska.   Det finns också många andra drycker som helt enkelt skapar faller ut om du inte regelbundet bara små handen runt dem och det är inte något du vill. Ty när bartendern har stått och gjort en läcker drink bör naturligtvis njuta av det så mycket som möjligt. Och det kan göra bland annat med hjälp av irriterande. För dessa kan du bara röra din drink och sedan hittar du att fällningen skapas, inte skapat ännu, och det kommer att vara något du uppskattar när du måste dricka sin drink .  


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

För garnering du kan även använda irriterande

Det är inte bara när du måste ha socker rört runt och sediment avlägsnas att man kan använda sig av irriterande. För även om det måste finnas lite kul i drycken till den irriterande uppenbara göra det med. För irriterande är uppenbara cocktail tillbehör när du ska dekoreras. På Barlife hittar du ett stort urval av drycker pinnar som har några festliga och roliga mönster och former, och de kommer att bidra till att skapa en god atmosfär för partiet. Bland annat hittar du på Barlife några roliga drycker pinnar som är formade som palmer. De är gjorda av plast och den övre änden på något palmblad och de kommer att göra någon drink oerhört exotiskt. De har en höjd av 18 cm så att de ska rasa väl upp i luften och verkligen skapa en illusion av att det finns en palm. I ett enda paket är 200 st., Så därför kommer det att finnas tillräckligt för att otroligt många exotiska drinkar. Du hittar även några riktigt kul irriterande som är prydd med glitter folie. Dessa irriterande har en topp som består av remsor som är gjorda av glitterfolien i olika färger. De har två skikt av remsor, som har två olika längder och två olika färger.

Några av dessa irriterande i en drink ser festlig ut och det kommer att göra dina gäster kan inte låta bli att beställa en drink eller två. Du hittar även några mycket elegant irriterande, som är både mycket elegant, och möta det avsedda ändamålet. På Barlife Du kan faktiskt hitta dropp odrägliga avsedd för en martini. Det är dock inte att de endast kan användas för en martini som de också lätt användas för andra drycker.