Loading...

Buss nr 509 White Rain Gin FL 70

Varenummer
9383
565,00 kr

Beskrivning

Buss nr 509 White Rain Gin

Alkohol : 50%
Innehåll : 70 cl.
Land : Belgien
Belgian Bus No 509 Gins, står för unika upplevelser i Ginens fantastiska värld. Ägaren, Serge Buss, har själv lett idéen bakom sina produkter, efter att ha varit i restaurangbranschen hela sitt liv, både som kock och bartender. Just denna kombinerade bakgrund har lagt grunden för hela det eleganta sortimentet av gin. Alla gin från Buss No 509 är gjorda baserat på det goda klassiska hantverket, dvs. ingen användning av maskiner eller konstgjorda tillsatser.
Buss nr 509 White Rain Gin är gjord av sprit av högsta kvalitet och en unik blandning av kryddor, örter och frukter, som enbär, koriander, lakrits, kvan, vanilj, kardemumma, iris, apelsin, citron, järnurt och marjoram. Alkoholprocenten är så hög som 50%, men den känns inte i varken arom eller smak.
Buss nr 509 White Rain Gin presenterar en arom av färska citrusfrukter, liksom en touch av lakrits, kännetecknar den unika gin. Detta ingår i smaken, som tillsammans ger en unik och otroligt elegant gin, som till och med känns fet och krämig på tungan.
Buss nr 509 White Rain Gin Kan avnjutas både ensam eller med en Tonic av högsta kvalitet. Det är verkligen en gin för ginkendere och för dem som vill ha en extraordinär upplevelse!
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna