Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Hamilton Beach blender - Kvalitetsblender til baren eller privaten →
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Hamilton Beach

Hamilton Beach

Hamilton Beach, Inc.   är en amerikansk tillverkare gör i köks & ndash; blandare, blandare, brödrostar, luftrenare, strykjärn och mycket mer, för både professionella och privata marknaden. De sänder över hela världen, men deras största marknader är USA, Kanada och Mexiko. Under de senaste åren har de skrivit på den europeiska marknaden, och i synnerhet Danmark, som har upptäckt sin stora styrka i kvalitet och effektivitet.
På Barlife det främst deras blandare, kruka tvättar och deras dryck mixer som människor älskar. Vårt sortiment är det bästa av sina många produkter och vi har handplockat dessa eftersom de lever upp till allt som danskarna ser som det viktigaste när det gäller utrustning som levererar vad som utlovats. Den danska marknaden är mycket selektiv och därför passar denna kommitté väl på den danska konsumenten.
mixer
En mixer bara arbeta varje gång och inte har några begränsningar i sitt arbete. Alltför många blandare måste ge upp när de stöter på grönsaker is eller hård rot och den moderna Dane inte leva med. Om du har investerat i en mixer, uppgiften & ndash; här och nu, och det får inte vara för mycket besvär för exempelvis rengöring eller underhåll
.  
Alla blandare från Hamilton Beach kan rensa is och hårda färska rotsaker. Även de små stavmixer har en kraftfull motor och en knivskarp skäregg som är på något. Ska vi göra smoothies varje dag, så det är en av de stora modeller att välja. De tillverkas med de mest kraftfulla motorer, och med fyra skövlar, lätt krossa is, frysta bär, rotfrukter, med större lätthet. En smoothie maskin måste kunna arbeta vid maximal belastning under långa tidsperioder, så att hela familjen kan få läckra smoothies.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Hållbarhet och liv
Hamilton Beach blandare gör en fantastisk insats varje gång, och de fortsätter i många år. Maskinerna används för att används i yrket eller kök och barer runt om i världen, och de gör mycket höga krav på hållbarhet och livslängd.
Därför materialen i maskinerna starka och fasta, som kan ta allt du utsätter dem. Vem har inte hört talas om köksmaskiner som antingen bränner ut eftersom de blir överbelastad eller kopplingen mellan motorn och behållaren blir sliten mycket snabbt. Det händer inte med blandare från Hamilton Beach. Det är kvalitet rakt igenom.
Klipp och motor
De fyra skövlar på maskiner med motor deras stora framgång. Hamilton Beach har överdimensionerad effekt och prestanda perfekt, så att du som konsument upplever en snabb och effektiv problemlösning. Insatsen är i starkt rostfritt stål och det är mycket skarp, men det är motorkraften som säkerställer att bladet inte stannar eller stannar under drift. Det finns gott om kraft bakom framkant, vilket gör arbetet på nolltid, oavsett vad du väljer att få din läckra smoothies.
container eller kruka på maskinerna är utrustade med våg system, vilket innebär att massan eller vätska i behållaren under drift, vågorna upp och ner, så att det alltid finns en förändring i de skikt som skall krossas. Så du tror inte att slösa tid står med en sked och pressa något i behållare eller kanna & ndash; Det gör det ännu automatiskt behöver du bara ha tålamod.
Rörelse och rengöring
Förutom att ha ett av världens bästa varumärken, så ge sina maskiner inte användare gråa hår. För de är så lätt att använda att det är en bris. Alla maskiner är utrustade med enkla knappar för att styra maskinerna, och det finns inga komplicerade inställningar. På / av, puls switch, hög och låg hastighet & ndash; det är det. Detta gör hanteringen var mycket enklare för alla.
är mycket lätt även rengöring. Ta behållaren av maskinen Slå på varmvatten var lite diskmedel i behållaren och fyll den långsamt med vatten och använd en borste. Vänja att koka en kastrull med vatten då och då, och skölj behållaren med utan tvål. Det främjar din köksutrustning och hygien mycket. Som en extra bonus, då Hamilton Beach producerade också en pott tvätt, som är helt perfekt för din mixer & ndash; och det är lätt att installera i köket. Det kan anbefaeles.