Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Chef & Sommelier - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier

När du klickar på Chef & Sommelier & acute; s hemsida så att du får den franska rätt in i hjärtat, och en sådan kommer de också vill ha den erfarenheten deras vackra serie av glas. Designen är klassiska franska, och man märker direkt att det är från vin landet, linserna är rotade. Klassisk och elegant, rund och jämn, elegant och formellt, och föreligger i form och uttryck. Det är glas som är att presentera den vackra och smakfulla i innehållet. Chef & Sommelier kallar det en känslomässig upplevelse, och det måste ge dem denna rätt.
inte Ett glas bara ett glas
Om det bara finns en plats i världen där ett glas är inte bara ett glas, så det är i Frankrike. Det är kärleken till hantverket och den process i vilken kemisk sammansättning och massor av värme, via en särskild hantverkare kommer fulendt vad vi känner som en stor följeslagare för det vin som vi alla älskar och njuta av när som helst syfte.
< adress> Lins form och design
Chef & Sommelier & acute; s mission är att skapa den perfekta partnern för de dyrbara dropparna i form av vin och champagne. Glasen är tunna och mycket elegant, lång och tulpanformade, är stammen lång och tunn som vinrankor grenar. Tankar infaller närmast på bilden av druvan, stjälkar och den robusta och härdiga rot. Vi är i vin land & ndash; definitivt. Och det är sinnet bakom designen, medan glaset ska visa vinet ut.
Det livliga vin
När vin eller champagne hälls från mörk flaska och ser ljus och komma upp i ett glas så händer det saker. För det första vin gjort verkligt levande igen, efter en lång dvala eller vila. Vinet får syre och aromer stiger, och plockas upp av omgivningen och n att njuta av vinet direkt. Det är formen på glaset som avgör hur och hur mycket smak släpps just nu, men något kommer. Det är viktiga sekunder som vinglas hjälper. Det är ett av det första intrycket man får av en viss glas vin.

Chef & Sommelier

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Färger och skär
Det är också glas som visar vinets färg, glans och lyster. Det är därför Chef & amp; Sommelier & acute; s uppskattning glas är helt rent och klart och ndash; utan inblandning, så att de kan visa allt som är viktigt för vinelskeren. Färgerna är vinets ålder och vikt, och skalan är från den unga blåaktig kant till den något äldre och röda brun vin. Rundning i glaset gör den reflekterade förbättrar kontrasterna och nyanser blir mycket tydligare.
Smaken förstärks
Det är vinexperter som har haft ett finger med i dessa glasögon. Ingenting är slumpmässigt, och det är som gjord för den nyfikne, det kommer att veta mer & ndash; det kommer att undersöka och utforska vinets subtiliteter. Den slutliga domen på glaset och vinet förmåga eller klass, kände genast när munnen läppar möten glas sätter kanten, och det känns helt naturligt. Vissa glas är tung och tar upp för mycket och slurken eller udd blir för mycket, och så är smakupplevelsen är inte samma sublim upplevelse som med glaset som passar perfekt.
Det är de medel lång smal glas är bäst av allt att dricka riktigt bra vin. Du får inte för mycket, men tillräckligt för att allas smak sinnen vaknat, och därmed ge en tankeställare och boxning varumärke för & ndash; dom eller som bara kommer att tänka på. Allt avslutas med ett litet leende, som tecken och svar på de goda erfarenheter
Uppdraget är klar
Det som Chef & amp. Sommelier ens skriva & ndash; deras mål och vision bör vara att skapa en känslomässig upplevelse, är verkligen lyckats med detta glas serie som bara ropar efter mer vin och champagne, efter erfarenheter och möjligheter till många timmars samarbete med några av världens bästa viner.
valet av glas från Chef & amp; Sommelier är mycket tålig och härdig och tål transport och mindre knackningar, trots sin tunna elegans. Fransmän rekommenderar tvätt vinglas i handen, med lite tvål och varmt vatten & ndash; sköljning och torka strax efter att skapa den bästa spegeln efter användning. Redo för nästa gång det ska fyllas upp igen.