Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Brands

de bästa varumärkena i olika kategorier

När du måste köpa saker för bar, restaurang eller kök, är det klart att man är alltid intresserade av produkter som har högsta kvalitet. I många fall finns det varumärken som är kända för att göra bra produkter inom ett visst utbud av produkter, och det kan därför i många fall betala för att köpa dessa produkter just dessa återförsäljare. På den här sidan har vi mycket upp för att kunna erbjuda våra kunder de rätta märkena i olika produkter och det är något som är uppenbart när man tittar igenom vår produktkatalog.


Bland annat har vi många glas, som är varumärket Spiegelau. Här talar vi om ett varumärke som är känt över hela världen för att göra glas. Detta innebär att de har många år bakom när det gäller att göra glas, så att de vet vad de gör. Oavsett om det är vinglas, champagneglas, grappa glas eller mixer så att du kan hitta glas på denna plats som produceras av Spiegelau och du kan enkelt se detta varumärke som ett slags kvalitetsstämpel på glaset. Du kan både hitta absolut klassiska glas som ser ut som de flesta av glaset, men Spiegelau har också gjort vissa glas, som står lite bortsett från mängden och passar väl in det läge som är närvarande när det gäller glas . De har utvecklat glas i long drink typ som kristall mönster, vilket gör dem läcker och lyxig titta på.


i världen, varumärket och lsquo; Andrew James & rsquo; känd som ett varumärke som är lika med hög kvalitet, lång livslängd och beprövade produkter. På denna sida har vi stolt ett brett urval av produkter från just Andrew James. Ofta är dessa produkter på den övre delen jämfört med många andra produkter, men det är värt vartenda öre eftersom det håller väl och är utsökt att använda gång på gång. Till exempel kan du hitta en riktigt bra hand mixer från Andrew James, som utmärker sig för stor och kraftfull maskin medan handtaget är ergonomiskt och trevligt att hålla. Även om du behöver göra våfflor, hittar du att det kan göras bättre och snabbare med ett våffeljärn från Andrew James, som båda återfinns på torget version för belgiska våfflor och rund version för mer klassiska våfflor. Även en ursprunglig fruktkorg hittar du Andrew James, vilket gör att likna frukterna sväva i luften inne i ett metallgaller.


en andra etikett som diskuteras här på sidan är Kilner, som också har mycket välkänt, till stor del på grund av deras karakteristiska sugrör och drinksdispenser. De gör produkter på ett sätt som gör att det ser ut som vintage saker som bara passar in aktuella modet. De många läskmaskin, båda tillgängliga i olika färger, former och med olika typsnitt på utsidan. Så du behöver för att hålla stora trädgårdsfest eller om du bara vill göra några läckra drinkar till några gäster, så att du kan gräva i Kilner, som är ett av de varumärken du kommer säkert att märka.


det är inte bara Spiegelau som vi har varumärken på webbplatsen, som är känd för att göra vackra glas. markerade också Arcoroc är något som vi diskuterar och skiljer sig mycket från mängden. Speciellt Arcoroc vinglas är unika eftersom de har en form som är något kanter det och som sticker ut från den mer typiska runda formen. Denna brand gör också glas i kristall stil som är mycket modern just nu och kan ses på alla de finaste barer runt städerna i landet.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida