GLITTERFISK - DET NYASTE TILLSKOTTET TILL UNITED DRINKS

Loading...
GLITTERFISK - DET NYASTE TILLSKOTTET TILL UNITED DRINKS

Du känner säkert till de många olika varianterna av shots som går under varumärket FISK. De flesta i  lakritsformat, med bilden av en manlig fiskare med en fiskehatt på etiketten som det ikoniska ansiktet utåt. Men utöver den karakteristiska flaskan har United Drinks, som är företaget bakom Fisk-serien, även producerat många andra varianter av shots. Bland annat deras "Sure fisk"-sortiment, som erbjuder fräschare smaker än den lite tyngre lakritsen.

Sure Fisk bjuder på cola, jordgubbar, apelsin, äpple, vattenmelon och många fler olika smaker. Precis som du säkert också känner till från varumärket ”Små Sure”.  

Det senaste tillskottet i Fisk-universumet kallas Glitter Fisk, och det är denna nya variant som vi vill berätta mer om i det här blogginlägget. Du kommer att få en helt ny syn på hur en shot också kan smaka och användas.

 

VAD ÄR GLITTERFISK?

Om vi skulle försöka sätta en kategori på Glitter Fisk skulle fruktlikör vara den bästa beskrivningen. Det finns totalt tre smaker, varav du kan köpa två här hos oss.

Något av det som gör Glitter Fisk extra utmärkande är dess användbarhet. Som ren shot är den helt fantastisk, men du kan också använda den som mixer i flera olika drinkar, vilket du kan läsa mer om här.

 

GLITTER FISK DIAMOND, FLÄDER OCH LIME

Den så kallade diamantvarianten är förmodligen den mest populära av de tre sorterna på grund av sin fantastiska smak. Kombinationen av fläder och lime skapar en fantastisk smakdynamik som är mycket lätt att lägga till i cocktails. Själva drycken har en alkoholhalt på 15 %, vilket också gör det lite lättare att använda den tillsammans med andra typer av sprit.

Du kan prova att experimentera med andra fräscha och distinkta smaker, till exempel Ginger Beer, Tonic Vand eller till och med mousserande viner. En del människor använder faktiskt Glitter FISK Diamond som supplement till deras Gin & Tonic, så även i mycket välkända drinkar har du verkligen möjlighet att utmana de vanliga smakerna.

I vilket fall som helst kan vi varmt rekommendera denna mycket läckra fruktlikör, oavsett om du vill dricka den som den är eller om du vill prova olika drinkrecept.

 

GLITTER FISK GOLD, TROPISKA FRUKTER

Den andra och lika läckra varianten är Glitter FISK Gold.Här dominerar de exotiska tropiska frukterna smaken och du kommer definitivt att märka en touch av ingefära som ger en viss eftersmak.

På många sätt kan Gold beskrivas på samma sätt som diamant, om vi bortser från smaken förstås, men de två är otroligt lika i uttryck och användning. Med risk för att gynna den ena flaskan framför den andra skulle vi faktiskt säga att det finns några lite roligare och mer sofistikerade drinkar som är förknippade med denna gyllene variant. Det ska du själv ha lov att avgöra, men vi kommer att ge dig två bra förslag på hur du kan använda Glitter FISK Gold i en läcker cocktail.

Golden Bulls Eye

Till en Golden Bulls Eye behöver du följande:

  • 4 cl Glitter FISK Gold
  • 2 cl vit tom
  • 4 cl Ginger Beer
  • Rivet apelsinskal
  • Isbitar

Fyll först cocktailglaset med isbitar. Häll därefter i de två FISK-varianterna och fyll på med Red Bull. Garnera med en kvist färsk mynta och några färska jordgubbar och servera drinken med ett sugrör.

Oavsett om du väljer Diamond eller Gold är Glitter Fisk utan tvekan en fruktlikör som du kommer att ha glädje av i barskåpet. Nu kan du ju experimentera lite med de olika drinkalternativen, och du kommer automatiskt att upptäcka hur du bäst gillar att dricka Glitter FISK.



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna