Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande

11 814,00 kr
leverans 2-8 hverdage
Varenummer
9245

Beskrivning

som bar utan köksblandare är som en drink utan is

som varje stång har en solid och robust köksblandare på sin utrustning lista. Vårt kök mixer från Hamilton Beach är den bästa insatsen för en mixer som kan hantera alla uppgifter. Den superskarp och hållbara skär krossar is chopper frukt och blanda grönsaker med lätthet. Det har chop fungerande med pulserande hastighet, fast hastighet, variabel hastighet, och levereras med Tratt lock för tillsats av olja, vatten eller annat.

De goda och mest spektakulära drinkar och cocktails som görs i ett kök mixer. Mixen mellan frukt, glass, grönsaker och sprit ge dina gäster en smak och färg bomb, som kommer bli ihågkommen för en lång tid. Använd din fantasi eller söka recept på nätet, och komma igång med ditt nya kök mixer från Hamilton Beach.

är Hamilton Beach köksblandare snabb och enkel att använda med kanna sensor som ger automatisk stop lyft, vilket gör det säkert att använda. Denna uppsättning innehåller mixer med 3 hk motor och gummifötter, 1,8 liter poly-kruka med "snap-on" lock, är mycket lätt att rengöra metallkoppling till motorhuset, löstagbar underlagsmattan, och allt.

Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna