Loading...

Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1.8L. kanna

Varenummer
9245
PRISGARANTI
13 160,00 kr

Beskrivning

En bar utan köksblandare är som en drink utan is

Varje bar har en solid och robust köksblandare på sin utrustningslista. Vår köksblandare från Hamilton Beach är det bästa erbjudandet för en mixer som klarar alla uppgifter. Den superskarpa och hållbara tinkturen krossar glass, hackar frukt och blandar grönsaker utan problem. Den har en huggfunktion med pulserande hastighet, snabb hastighet, variabel hastighet och levereras med ett trattlock för att tillsätta olja, vatten eller annat.

De mest utsökta och spektakulära drinkarna och cocktailsna görs i en köksblandare. Blandningen av frukt, glass, grönsaker och sprit ger dina gäster en smak- och färgbomb som kommer att komma ihåg länge. Använd din fantasi eller sök efter recept online och kom igång med din nya köksblandare från Hamilton Beach.

Hamilton Beach köksblandare är enkel och snabb att använda med kannasensor, som ger automatisk stopp vid lyft och gör den säker att använda. Satsen består av en mixer med 3 hk motor och gummifötter, 1,8 liters poly kanna med "snap-on" lock, metallkoppling för motorhus, avtagbar underlagsmatta och allt är mycket lätt att rengöra.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna