Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Isknuser - find manuelle samt elektroniske isknusere
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Isknuser

Ice kross för isbitar för dina drycker

När isen som ska krossas, är det nödvändigt att ha en bra Iskrossare , som du både kan få i en elektronisk och en manuell variant.
Att ha en bar kräver en is kross
Om du har ett hem bar eller en vanlig bar kommer förmodligen ofta att man måste göra en drink eller flera drycker som kräver krossad is. Och här kan man inte kompromissa när det inte går med vanliga isbitar, eftersom det är endast den trasiga isen som kommer att fungera optimalt. Och du kan fortfarande använda andra barværktøj såsom en mixer, men det optimala är att förvärva en is kross, som är speciellt utformad för att krossa isen och som enbart till detta.
< adress>   den elektriska is kross gör jobbet åt dig
behöver du krossa mycket is kan vara en hel del arbete att behöva stå och krossa så mycket is helt manuellt . Så för applikationer där man har mycket stora mängder is för att krossa det är viktigt att du har en Ice kross, som kan möta detta behov. Om du behöver för att krossa mycket is på & eacute; n gången finns det ingen tvekan om att det är en elektrisk Iskrossare, du borde få dig. På Barlife hittar du den elektriska Iskrossare som du behöver och du gör detta eftersom vi har ett stort urval så att alla som kommer till vår sida alltid finna att de kommer att hitta exakt Ice kross, som kommer passar bäst att bara baren, eftersom denna person har. En elektrisk Ice kross, där du kan hitta på vår hemsida är från maskin GASTRO som nästan har en futuristisk design och är mycket modern i sitt uttryck. Förutom att vara trevlig och snygg, det är också bra när det gäller att krossa is. Den har en transparent bricka som lätt kan tas bort. Du häller många isbitar i maskinen och sedan ditt arbete till stor del gjort
.  
 
 
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
För en gångs skull du har tagit isen i Iskrossare, då kan du gå och fixa andra saker som du gör i din bar. När så din Iskrossare stoppar isen krossa du vet att det är klart och så har du en helt plastbricka som är fylld med förkrossande is, som du nu kan använda i dina drycker. sparar alltså denna Iskrossare du mycket tid när man kan gå runt och göra andra saker medan isen krossas. Du kan få elektriska Iskrossare i många olika varianter och kvaliteter. Beroende på dina behov, är det annorlunda vilken typ av Iskrossare du behöver. Det allra bästa isen krossar kan kosta flera tusen, men det är just en sådan Iskrossare du ska köpa om du har ett mycket stort behov att krossa is, och faktiskt nästan gör det dagligen. Om du bara ibland vill krossa is bör du definitivt köpa några av de mindre is krossar, eftersom du kan vara säker på att kvaliteten på dessa är också top notch. När du måste ha is från frysen efter krossning det kan du överväga att köpa en isske , kan du ta isen med  
.

Med en manuell Iskrossare sparar pengar

På Barlife är inte bara en elektrisk Iskrossare att förvärva dig. För vi har också ett brett urval av manuella is krossar, som du också kan köpa från oss. En av de saker som kännetecknar en manuell isknuer är att det är mer ekonomiskt eftersom det är ni som är motorn och eftersom den har en inbyggd motor. Det är lätt att räkna ut hur man använder en manuell Iskrossare. Du häller bara en massa isbitar i en plastbricka som är en del av isknuseren. Nästa det finns ett handtag som du vända. Och som du vrida handtaget runt, kommer du att finna att isen i isknuseren krossas för varje tur du tar. Mekanismen är densamma för alla isen krossar du hittar sidan, men det varierar från Ice kross för Iskrossare är hur det ser ut och vad uttryck det är rent estetiska. Om du väljer att köpa en manuell Iskrossare kan det vara så att du kommer att behöva en Ice tång när ett sådant verktyg är bra att ta isen.

Uanst hur du väljer att bryta isen, och oavsett vilken typ av Iskrossare du väljer att köpa, kommer du när du eller maskinen avslutar krossningsprocessen att ha glass för läckra drinkar som daiquiris, mojitos och andra frysta drycker . För det finns mycket krossad is kommer att imponera dina gäster, vilket naturligtvis uppskattas också att det är krossad is när de behöver en drink. Så om du är i en bar bör du verkligen överväga vilken typ av Iskrossare du behöver köpa dig.