Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Strainer - de bedste cocktail strainere på markedet
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Strainer

Sil - cocktailsi för servering drycker

Ett verktyg som du bör skaffa om du ska experimentera med spännande barverden är en sil , vilket är bra för filtrering.

En riktig bartender filter med en sil

Om du är en riktig bartender med respekt för sig själva så att du har en sil, som du kan använda för att filtrera med. Den helt nya bartender, som fortfarande amatör skulle inte nödvändigtvis tänka filtrering av en drink vid servering. Och här är det, desto mer professionell bartender aldrig avsluta en drink utan rätt att filtrera den. Sådan filtrering kan göras med en så kallad sil. En sil är en form av barværktøj , som kan användas om en dryck som skall filtreras. En sil tillsätts på toppen av glaset, i vilken drycken som skall hällas. Då man häller bara drycken i glaset. Omedelbart kan det vara så att du inte lägger så mycket uppmärksamhet åt vad det faktiskt är så här sil har gjort. När å andra sidan tittar på straineren du tydligt se vad syftet var. På en sil kommer nämligen efter fyllning, se diverse skräp som fruktkött, is och andra saker som inte bör ingå i drycken. Och det är just det som är syftet med en sil som filtrerar bort oönskade föremål från drycken. Det kan också vara så att du har använt sig av olika örter som uteslutande kommer att användas för att ge smak till drycken och bör inte användas när det ska drickas av drycken. En sil är faktiskt en sorts såll, och även om det är alltid bäst att använda en sil, som är speciellt utformade för ändamålet, som ni kan i vissa fall också välja att använda en sil i stället om en av den ena eller andra skälet inte en sil. Om du är en riktig bartender bör naturligtvis alltid ta tag i den och rsquo; real thing & rsquo; eftersom detta verktyg trots allt är gjord för detta ändamål.

 

Hitta ett durkslag och en sil med oss ​​

Är du ute efter en sil eller en sil, ser inte längre på Barlifes hemsida så kommer du väldigt snabbt hitta just det verktyg du behöver. Den goda verktyg med roliga små öron och rolig peruk som gloria runt kan komma i många smaker, så du kommer utan tvekan att hitta precis den som bäst passar dig och din bar. Bland annat kan du köpa en amerikansk sil, som kännetecknas av att vara silver och vara lite knubbig i den. Så när du sätter den på toppen av en cocktailglas , då du kommer att tycka att det fyller hela området ut. Och så kan du bara hälla och alla oönskade kommer att fångas av din sil så att du får en helt ren drink utan oönskade saker i. Du kan också välja att köpa en av de två lite naughtier strainere, finns i både guld och koppar. De är annorlunda än de vanliga verktygen hittar du baren, som ofta kännetecknas av sin silver, nästan ett tema för många barer. De två strainere respektive guld och koppar kännetecknas genom att vara lång och smal. De har en lång, smal axel och en elegant huvud med små, nästan spetsiga öron. En mindre, mer fyllig variant är den lilla grå komodo sil, som också är bra, men har en annan löptid än andra strainere.  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

One size fitz all

Oavsett vilken storlek ditt glas ha någon sil som du hittar på Barlife hemsida passa glaset. För en sil är skickligt utformad att den är utformad för att passa alla sil, oavsett vilken storlek den har. Om inte så mycket för en eller annan anledning till en sil kan också välja att köpa en sil. Det bör naturligtvis vara ett såll, som är avsedd för bara drycker som en vanlig sil blir för stor. På Barlife kan du också hitta många siktar, som är en annan, och lite mer gammaldags typ sil. Denna sil är mycket lik en tesil, som du kan använda när du behöver ha ansträngda teblad från tonåring. Finansiering kan erhållas från oss båda i en akut form och på ett mer rund form. En skärm med en något spetsig form är bland annat den så kallade 'fin sil', som är ett bra verktyg för att baren.