Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Drinks Shaker hos Barlife.dk - Kæmpe udvalg i cocktail shakers
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Shaker

Cocktailshakere till bar

En shaker är ett oumbärligt verktyg när du behöver blanda drinkar. På bar-life.se säljer vi shakers i hög kvalitet som passar både i baren och hem bar. Vi säljer tre olika typer av shakers. Boston shaker, kullersten shaker och franska shaker

Boston shaker består av två delar, en av metall och den andra av glaset. Skönheten i shaker är att du inte behöver hälla drycken till en annan cocktailglas som glaset är inbyggd i shaker. Boston shaker är den vanligaste shaker, och därför har vi också i många olika varianter på denna webbplats - i olika färger och former. Så du kan välja shaker som bäst passar just din bar.

Cobbler shaker är uppdelad i tre delar, som till största delen är gjord av metall. Det är också en klassisk Shaker, och det är ofta en man tittar på staplarna. Skakapparaten har ett lock på toppen som kan tas bort och användas som ett mått. Det är smart, eftersom du då inte behöver köpa ett separat mål att göra drinkar. När drycken har Shaket, endast ta bort locket av ströaren och häll drycken in i en cocktailglas .

Den tredje typen shaker vi har, som nämnts en fransk shaker. Det är som Boston shaker tvådelad, men den franska shaker består både av metall. Här på bar-life.se vi Shaker med en volym på hela 90 cl. Det är därför det självklara valet om du behöver göra drinkar för många gånger. Vi förhandlar shaker i både guld och koppar, så det pryder vackert på barhylden eller hemma i barskåp.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Många olika typer av skakanordningar

På Barlife.dk det finns en stor chans att du bland våra många shakers, hitta en som passar din bar. Om du vill komma igång med hem bar är en shaker oumbärlig. Därför har vi satt oss för att ha ett brett urval, så att du lätt kan hitta en shaker som passar dina behov. Så vi har både shakers av olika slag, i olika storlekar och med olika utseende. På detta sätt hoppas vi kunna slå exakt din smak.

Ska du köpa en shaker eller barsæt?

Om du är ny till en värld av drycker och vill komma igång kan du köpa all utrustning på en gång. Så är du säker på att du har all nödvändig utrustning och att det passar ihop. Förutom shaker, kan det vara en god idé att köpa en Muddler, jiggdansare, hårda, skänk, mål och glas. Ofta kan du få det till ett billigare pris om du köper det tillsammans.

En shaker är det viktigaste verktyget när du behöver för att skapa drycker. Så om du är lite osäker på om att kasta ut dig bartender konst, kan du börja med att helt enkelt köpa en shaker. Många av de andra verktyg kan ersättas med alternativ som du kanske redan har i köket. Den shaker är det viktigaste elementet, så vi rekommenderar alltid att köpa en shaker, om du vill blanda drinkar.